Antoinnette Scheulderman sloopt Sarah van Soelen: ‘Net Connie!’

Antoinnette Scheulderman, sterjournaliste en vriendin van Linda de Mol, vindt het ongelooflijk zonde hoe Sarah van Soelen er inmiddels bijloopt. “Stop toch met al dat gespuit. Het is net Connie!”

Antoinnette Scheulderman en Sarah van Soelen © SBS 6, RTL 4

Sarah van Soelen maakte afgelopen weekend haar opwachting bij een of ander premièrefeestje van Hans Klok. Ze ging daar uitgebreid op de foto met haar oud-schoonmoeder Rachel Hazes én stond zowel RTL Boulevard als Shownieuws te woord. Ze verscheen voor de camera met een nogal bewerkt uiterlijk.

Gespuit in bekkies

Heel erg zonde, vindt sterjournaliste Antoinnette Scheulderman het. “Moest wel ff paar keer kijken voordat ik Sarasoel herkende. Stop toch met al dat gespuit in die mooie bekkies, dames, meestal knap je er niet van op! 💉 💉”, twittert ze.

Schrijfster Cynthia Pallandt begrijpt niet waar Antoinnette zich mee bemoeit. “Of je laat andere vrouwen gewoon lekker zelf hun beslissingen maken, ook als jij ze niet begrijpt.”

Antoinnette: “Ja hoor, ze gaat haar gang maar. Maar ik vind het toch zonde…”

‘Het is net Connie!’

Thea vindt juist dat Antoinnette een goed punt heeft. “Ze lijken ook allemaal op elkaar. Hetzelfde gezicht bijvoorbeeld als Connie Breukhoven 😳.”

Antoinnette beaamt dat: “Ja, lijkt nu op jongere zus van Connie…”

Ene Caroline dan weer: “Waar beginnen ze aan. Ik dacht even dat het vrouw van 40+ was.”

Antoinnette: “Ik ook…”

Knaloranje hoofd

Er is ook kleur op de ‘gebruinde’ huid van Sarah. “En stop ook met de trend dat we allemaal een knaloranje hoofd moeten hebben. Of heb ik een nieuwsbrief gemist?”, zegt iemand.

Daarop zegt Antoinnette: “Dat heb ik zelf dan ook weer regelmatig, als ik eerlijk ben 🙈.”

Ene Lin basht lekker met Antoinnette mee: “Heeft ze nou ook een gat boven op haar neus?? Yikes!”

En René: “Het lijken ook allemaal ineens zussen van elkaar nadat ze zo’n shot pur ingespoten hebben gekregen.”

Onvolwassen

Suze vindt het onvolwassen dat Antoinnette zo tekeergaat tegen Sarah. “Lekker volwassen om haar openbaar op Twitter belachelijk te maken. Laat haar met rust joh. ‘Sarasoel’? Je klinkt als Yvonne Coldeweijer en dat is absoluut geen compliment.”

Dagblad van het Noorden-journalist Rosa Timmer is het eens met deze Suze. “Waarom een vrouw in de schijnwerpers zetten om haar uiterlijk af te branden? Het is geen 2010 meer.”

Tweet

De tweet van Antoinnette met daaronder een hele discussie:

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen