Patty Brard reageert op woeste Bibi Breijman: ‘Ik was hysterisch’

Patty Brard reageert op het feit dat Bibi Breijman teleurgesteld in haar is vanwege het afbranden van haar vriend Waylon op de nationale televisie. “Mijn moederinstinct was redelijk hysterisch.”

Patty Brard, Bibi Breijman en Waylon © SBS 6, Instagram

Bibi Breijman is op een schaamteloze wijze bedrogen door haar geliefde Waylon. Terwijl zij hoogzwanger en met allerlei klachten thuis op de bank zat, stak hij hem in een ander. Op de avond dat dit bedrog naar buiten kwam, beleefde Patty Brard een kortstondige woedeuitbarsting aan de desk van haar programma Shownieuws.

Bibi boos

Die woede van Patty is echter niet lekker gevallen bij Bibi, onthult de tv-diva zelf. Ze vertelde gisteren in Shownieuws: “Ik weet nog wel toen dit naar buiten kwam en toen was ik… Mijn moederinstinct was redelijk hysterisch. Ik was heel boos op Waylon en ik heb dat hier ook geuit.”

Ze vervolgt: “Ik heb het helemaal voor Bibi opgenomen en later bleek dat Bibi zich daar heel erg aan geïrriteerd heeft. Ze zegt: ‘Weet je, ik hoef jouw boosheid helemaal niet. Dit is een ding dat thuis opgelost dient te worden.’ Mij rest dan alleen maar te zeggen dat ik wel vind dat ze dat goed doen.”

‘Zij werd gek!’

Collega Bart Ettekoven begrijpt wel dat Bibi helemaal niet zat te wachten op de massale bemoeienis van types als Patty. “Zij werd natuurlijk helemaal gek van al die ongevraagde adviezen aan al die talkshowtafels en in al die tv-programma’s, van al die mensen die wel eventjes gingen vertellen hoe het zat.”

Het is echter ook wel logisch dat het gebeurde, vindt Bart. “Wij hebben hier volgens mij ook allemaal geroepen van: ‘Ga weg bij die vent!’, en: ‘Laat je niet zo in de maling nemen!’ Maar het was natuurlijk allemaal zo pijnlijk.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Patty Brard joeg haar eigen dochter uit huis. Is zij wel in de positie om te oordelen over andermans relaties?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen