Arjen Lubach krijgt flinke tik van Angela de Jong: ‘Luie millennial!’

Arjen Lubach krijgt een flinke tik op de vingers van Angela de Jong, omdat hij donderdag al met kerstvakantie is gegaan. Pas op 23 januari is hij weer terug. “Wat een luie millennial!”

Angela de Jong en Arjen Lubach © NPO

Het dagelijkse programma van Arjen Lubach hoort bij de tv-favorieten van Angela de Jong. Ze kijkt er elke avond graag naar, waardoor het inmiddels al een soort gewoonte is geworden. “Als iets elke avond op tv is, ben je al gauw geneigd het voor lief te nemen”, legt ze uit in haar beruchte AD-column.

‘Luie millennial!’

Die goede content van Arjen en zijn redactie begin je op een gegeven moment ‘gewoon te vinden’, vervolgt ze. “Maar zo gewoon is het natuurlijk niet. Zeker niet op de Nederlandse tv.”

Hoe jammer is het dan ook dat Arjen nú alweer vakantie nodig heeft, klaagt Angela. “Millennials hè, die zijn na negen weken werken zo moe dat ze nodig weer negen weken vakantie moeten vieren.”

Noemt Angela deze VPRO-megaster nou een luie millennial? “Grapje natuurlijk, ik liet hier mijn innerlijke Johan Derksen even de vrije loop.”

‘Flink balen’

Vanuit vakmanschap begrijpt Angela de beslissing van Arjen wel. “Ik begrijp heus dat het veel energie en toewijding vergt om een dagelijks programma van dusdanig hoog niveau te maken. Liever kwaliteit dan kwantiteit.”

Maar, zo zegt ze: “U mag gerust weten dat ik ervan baal. Zelfs al is het een mindere aflevering – laten we eerlijk zijn, die zitten er ook tussen – dan nóg is De Avondshow een hoogtepunt in het dagelijkse praat- en meningencircus.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat het over en uit is met Arjen Lubach als hij kiest voor een lucratieve overstap naar RTL 4?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen