Ferry Doedens in Koffietijd niet gevraagd naar compleet lege zalen

Ferry Doedens was gisteren te gast in de talkshow Koffietijd, maar werd daar niet gevraagd naar de ontdekking van Shownieuws dat hij voor compleet lege zalen staat op te treden.

Ferry Doedens © RTL

Het ‘levensverhaal’ van Ferry Doedens is momenteel het onderwerp van een heuse theatertour. Hierin vertelt de gevallen soapacteur over zijn ontslag bij Goede Tijden Slechte Tijden, zijn uit de hand gelopen snuifhobby en zijn activiteiten boven de wasbak. En daar wil hij dan ook nog 20 euro per kaartje voor hebben. Het gevolg? Lege zalen.

Naakte Ferry

Shownieuws heeft ontdekt dat het echt héél erg slecht loopt met die tour. De eerste voorstelling was al afgelast vanwege slechte kaartverkoop en laatst stond hij in een zaal met slechts vijftig man publiek. Het is hét bewijs dat BN’ers die een paar maanden aan de snuif hebben gezeten écht niet zo interessant zijn als ze zelf denken.

Ferry zat gisteren in de uitzending van Koffietijd om over zijn gehobby in het theater te praten. Hoe hij zijn tour aanprijst? “Ik neem de kijker mee in mijn hoofd over hoe ik me voelde toen ik werd ontslagen bij Goede Tijden, hoe ik me voelde toen ik in de auto zat”, vertelt hij. Reuze-interessant.

Doodeng

Hoe vindt Ferry het om in het theater te staan? “O joh, ik vind het doodeng. Een paar ex-collega’s van Goede Tijden die ook een solovoorstelling hadden gemaakt zeiden: ‘Fer, het is echt doodeng. Je staat gewoon echt naakt op het toneel.’”

Nou, laat ‘Fer’ daar nou nét totaal geen moeite mee hebben. Het mag al een wonder heten dat hij aangekleed naar de Koffietijd-studio kwam.

Vindt hij het overigens vervelend dat iedereen hem nu ziet als een soort ordinaire rukpop? “Ja, best wel eigenlijk. Van: ‘Ferry is een p*rnoster!’ Dat duurde wel een halfjaar.”

Vals optreden

De presentatrices van Koffietijd stellen geen énkele vraag over de slechte kaartverkoop. Dat past kennelijk niet bij de sfeer van het programma. “Positieve dingen, daar houden wij bij Koffietijd heel erg van”, aldus Quinty Trustfull.

Ferry geeft vervolgens ook nog eens een kneitervals optreden. Dat wijt hij na afloop aan de zenuwen. “Als mensen nog naar de show willen kijken, dat kan”, zegt hij aansluitend.

Nou, dat is een understatement.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Kent u of bent u iemand die geïnteresseerd is in het levensverhaal van Ferry Doedens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen