‘Eva Jinek pleegt kijkersbedrog: drie incidenten in scène gezet’

Eva Jinek wordt door Job Knoester beschuldigd van kijkersbedrog. Hij denkt dat enkele spraakmakende incidenten in haar talkshow volledig in scène zijn gezet. “Voor de kijkcijfers.”

Eva Jinek en Job Knoester © RTL

De talkshow van Eva Jinek is de laatste tijd meermaals in het nieuws geweest vanwege opvallende tv-momenten. Vorige week lijmde een hysterische klimaatactivist zich vast aan tafel, deze week stormden boze voetbalfans de studio uit. Wat is er allemaal aan de hand? Volgens Vandaag Inside-gezicht Job Knoester is dit geen toeval.

‘Allemaal gepland!’

Job denkt dat Eva kijkersbedrog pleegt. “Waar ik me heel erg over heb verbaasd is Jinek. Ja, Eva. Je hebt eerst die situatie gehad dat achter haar iemand zat waarbij steeds de borsten uit de beha rolden en toen hadden we de lijmman. Die man zegt dat hij zich vastplakt maar als ze de tafel een beetje schuin houden, dan glijdt hij eraf.”

Hij vervolgt aan de VI-tafel: “En dan heb je de Tietenman en dan lopen er mensen allemaal boos weg. Heel slecht geacteerd. Ik denk dat Jinek in paniek is, de laagste kijkcijfers, dat het allemaal voor de bühne is, allemaal gepland. Ik geloof het gewoon niet. Nee, ik denk dat dit echt niet echt is.”

Geen acteurs

Johan Derksen denkt er iets genuanceerder over. “Dat sluit ik niet uit, maar ik weet niet of de mensen uit de Hartenstraat geloof ik, die de staat zo mooi versieren, nou acteurs zijn. Dat geloof ik niet.”

Wilfred Genee: “Dat is waar, maar misschien kan er weleens gevraagd zijn van tevoren: ‘Zouden jullie misschien voor een klein relletje kunnen zorgen?’”

Johan: “Ik vond het wel gênant dat ze er zaten. Ze hadden niets zinnigs te melden, maar ook geen visie hoe het wél moest.’

Job: “Ze zaten er dus met één doel en dat is dat ze konden weglopen.”

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen