Anita Witzier walgt van Vandaag Inside: ‘Onaangename stokers!’

Anita Witzier is geen fan van de kijkcijferhit Vandaag Inside. De presentatrice vindt de mannen die daar aan tafel zitten ‘onaangename’ onruststokers. Veel liever kijkt ze naar Media Inside.

Anita Witzier en Vandaag Inside © Linelle Deunk, SBS 6, BNNVARA

Het is de populairste talkshow van ons land: Vandaag Inside. NPO-ster Anita Witzier hoort in elk geval niet bij de kijkersschare van het programma. Ze kijkt wél graag naar de talkshow Media Inside van het duo Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen, die onlangs nog een flinke uitbrander kregen van de mannen van VI.

Fan van Media Inside

Anita geeft in de VARAgids samen met haar man Michel Nillesen, directeur bij productiemaatschappijen IDTV en South & Browse, een interview over hun kijkgedrag.

Michel brengt het gesprek op een gegeven moment op Media Inside. “We zijn allebei groot fan van Media inside met een inmiddels veel te populaire Marcel van Roosmalen en de quasi naïeve Gijs Groenteman. Groenteman vind ik zo goed omdat hij achter die tafel zit en als een kind de vragen stelt. Media Inside is zo anders dan ik gewend ben op tv.”

Sneer aan VI-trio

Daar sluit Anita zich bij aan. “En zij verwoorden op een droge geestige manier wat we vaak denken. Veel en veel leuker dan dat geblaat bij Vandaag Inside. Ik word niet wijzer en blijer van dat onaangename stokerige sfeertje.”

Johan Derksen en René van der Gijp zijn volgens Anita dus onaangename onruststokers. Michel kan zich daar wel in vinden; ook hij is geen vaste kijker. “Ik zap er weleens langs en blijf dan hangen”, zegt hij. Maar: “Voor Media Inside en Met Het Mes Op Tafel gaan we echt zitten.”

Meilandjes

Tot slot heeft Anita ook nog een sneer in petto voor de Meilandjes. “Waar ik niet naar kan kijken zij de Meilandjes. Ik begrijp het ook niet.”

Michel: “Er gebeurt ook niks. Dan zie ik nog liever Massa is kassa, daar gebeurt tenminste iets. Heerlijk die schaamteloosheid.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wie vindt u leuker?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen