Zanger Flemming weigert vraag RTL Boulevard: ‘Meer krijg je niet!’

Zanger Flemming kreeg gisteren een verboden vraag voor zijn kiezen van een RTL Boulevard-reporter, namelijk eentje over zijn liefdesleven. Daar wil hij vanwege vrouwelijke fans niets over kwijt.

Flemming © RTL Boulevard

Zanger Flemming doet al een tijdje vaag over zijn liefdesleven. Hij schijnt daar niets over kwijt te willen om geen vrouwelijke fans tegen het hoofd te stoten. Ondertussen is via het juicekanaal Juice Channel al een tijdje geleden duidelijk geworden dat hij een relatie heeft met ene Jeanne (zie onderstaand).

Kleine kriebel

Ondanks dat verboden onderwerp waagde een verslaggever van RTL Boulevard gisteren toch een poging bij de albumpresentatie van Flemming. De zanger weigerde echter antwoord te geven op de vraag of hij verliefd is. “Kleine kriebel. Meer krijg je niet!”

Met dit antwoord blijft Flemming net zo onduidelijk als altijd. “Hij is er vaag over”, merkte Boulevard-host Lex Uiting een tijdje geleden op. “Volgens mij wil hij het ook niet helemaal vertellen, vanwege de vrouwelijke fans.”

Beetje privé

Flemming werd in augustus door Panorama gevraagd waarom hij zo vaag is over zijn privéleven. “Ik snap dat mensen willen weten hoe het precies zit, maar ik hou dat liever een beetje privé”, zei hij toen.

Hoe zit het met de suggestie van Boulevard dat hij het geheim houdt om geen fans teleur te stellen? “Ik wil dat mensen me volgen om mijn muziek en niet om wie ik ben en omdat ik wel of niet bezet zou zijn. Als ik zelf fan ben van iemand, dan maakt het me ook niet uit of iemand een partner heeft of niet.”

Juice

Het juicekanaal Juice Channel meldt vanochtend:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Bent u überhaupt geïnteresseerd in het liefdesleven van deze Flemming?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen