Luuk Ikink ergert zich aan Shownieuws: ‘Een overstap? Nooit!’

Luuk Ikink zit zich tijdens het kijken naar Shownieuws altijd behoorlijk op te vreten. Hij zou een transfer naar die showrubriek nooit overwegen. “Nee, zeker niet. Ooit? Nee, ook niet.”

Luuk Ikink © RTL

Waar vroeger RTL Boulevard regelmatig het verwijt kreeg dat collega’s wel héél erg de hand boven het hoofd werd gehouden – denk vooral aan de affaire van Humberto Tan – is het tegenwoordig vooral Shownieuws dat daarin grossiert. Ronald Molendijk schoot eergisteren helemaal in de slachtofferrol vanwege wat kritiek op het likken van BN’er-vrienden.

Luuk vreet zich op

Luuk kan niet naar Shownieuws kijken zonder zich te ergeren, geeft hij toe in de Weekend. “Ik heb kinderen, dus soms is het voor mij wat aan de late kant, haha. Ik vind het altijd wel vermakelijk om naar te kijken. Al zit ik me soms op te vreten, kan ik me ergeren aan de meningen die ze hebben en soms ook weer niet.”

Dat is alleen maar goed, vervolgt hij. “Dat hoort ook zo, denk ik. Bij dat soort programma’s moet je je ook een beetje verbijten en opvreten. Shownieuws heeft dat, ik hoop dat wij dat hebben en zo zijn er nog wel meer programma’s.”

Een transfer? Nooit!

Voor een overstap naar Shownieuws hoeven ze Luuk in elk geval niet te bellen. “Hahaha! Nee, ik zit top bij Boulevard. Dus nee, zeker niet. Ooit? Nee, ook niet. Maar dat hoeft ook niet, want ik heb net drie jaar bijgetekend.”

Wil hij eigenlijk nog iets anders doen naast Boulevard? Nee, zegt hij. “Mijn dagen zitten echt goed vol bij Boulevard. Ik maak 260 afleveringen per jaar, dat zijn er echt heel veel.”

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen