‘Matthijs van Nieuwkerk en Rob Kemps, dit is gewoon ondraaglijk!’

Matthijs van Nieuwkerk en Rob Kemps krijgen na een periode van onophoudelijk applaus steeds meer kritiek te verwerken. Zo hangen ze bij Story-baas Guido den Aantrekker inmiddels de keel uit.

Rob Kemps en Matthijs van Nieuwkerk © NPO

Het Franse avontuur van Matthijs van Nieuwkerk en Rob Kemps in het programma Chansons! kent een hoop fans, maar niet iedereen is gecharmeerd van de heren en hun onderlinge maniertjes. Bij Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker beginnen ze zelfs behoorlijk de keel uit te hangen.

‘Ondraaglijk!’

Guido heeft inmiddels wel genoeg gezien van de heren. “Rob Kemps die vol adoratie naar Matthijs van Nieuwkerk (met slaaphaar) kijkt, zijn hand kust, voortdurend aan hem zit, de uitgemolken maniertjes – het wordt ondraaglijk”, zegt hij.

Luchtvaartjournalist Arnold Burlage daarop: “Waar zou Mathijs dat bijzondere loopje hebben geleerd…??”

Guido: “De Lucky Luke-academie 😉.”

Wangedrag

Er gaan al geruime tijd geruchten dat er een onthullend artikel over Matthijs’ vermeende wangedrag aan zit te komen. Dat heeft nu al effect op de manier waarop mensen naar hem kijken.

Een volger van Guido zegt bijvoorbeeld: “Ook vanwege de info over Matthijs zijn wangedrag achter de schermen bij DWDD, kan ik niet goed meer naar de man kijken. Dat ideale schoonzoon-gedrag was dus allemaal theater.”

Ene Wouter: “Matthijs is echt een naar en arrogant persoon. Iets te vaak meegemaakt in de stad, en bevestigd door te veel mensen.”

Twitter

De kritiek van Guido en zijn volgers vindt u op Twitter:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Moeten Matthijs van Nieuwkerk en Rob Kemps waken voor overkill?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen