Rob Goossens reageert op lelijke sneer van ‘boze’ Ruud de Wild

Rob Goossens, de tv-deskundige van RTL Boulevard, reageert op de lelijke sneer van radio-dj Ruud de Wild aan zijn adres. De presentator van NPO Radio 2 noemt hem een nep-Angela de Jong.

Ruud de Wild en Rob Goossens © NPO, RTL

Ruud de Wild belde vorige week donderdag, op de dag van het Gouden Televizier-Ring Gala, in zijn radio-uitzending met niemand minder dan Angela de Jong. Op een gegeven moment begon hij uit het niets over Rob Goossens, die vorig jaar vertrok bij De Telegraaf maar wél zijn baantje bij RTL Boulevard behield.

‘Geus, Goos?’

Het is duidelijk dat Ruud absoluut niet gecharmeerd is van Rob. “Zeg Angela, jij bent natuurlijk van het AD, hè? En er zit ook zo’n nep-Angela de Jong bij De Telegraaf. Spreken jullie wel eens af? Dat jullie zeg maar dingen uitwisselen ofzo?”, vraagt hij aan haar.

Angela daarop: “Nep-Angela de Jong bij De Telegraaf?”

Ruud: “Ja, hoe heet-ie? Rob ehhh. Rob Geus? Goos?”

Angela: “Volgens mij is hij weg bij De Telegraaf.”

Mannelijke Angela

Ruud: “Ja, maar hij is toch de mannelijke Angela de Jong die nu overal aanschuift?”

Angela: “Hij is deskundige bij RTL Boulevard. Nee, ik ken hem niet. Ik ken wel andere mensen van De Telegraaf.”

Ruud: “Je hebt geen contact met hem? Want het was toch een beetje het idee van De Telegraaf dat hij de nieuwe Angela zou worden?”

Angela: “Dat heb ik ook wel eens gehoord, ja, maar ik ben daar nooit heel erg mee bezig. Wat moet ik met de concurrent? Ik doe gewoon mijn eigen ding. Als ik bezig moet zijn met iedereen die denkt dat ze zo nodig mij moeten nadoen, dan ben ik lang bezig, toch?”

Rob reageert

Wat vindt Rob hiervan? Hij zegt: “Ach ja, Ruud de Wild… Die is nog steeds boos omdat ik heb gezegd dat Olcay en Talpa een mismatch waren. Wat inmiddels om precies die reden is gestrand. En intussen had hij zelf grote moeite met de autocue bij Boulevard omdat hij te ijdel is om een bril op sterkte te kopen.”

Olcay Gulsen, wier tv-carrière zo ongeveer aan de beademing ligt, is de vriendin van Ruud. En kennelijk is incasseren niet hun sterkste kant.

Fragment

Het radiofragment waarin Ruud uithaalt naar Rob:

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen