Rachel Hazes en Rob Goossens komen elkaar tegen: ‘Ze is wóest’

Rachel Hazes is eergisteren op de première van de docuserie van haar zoon aangesproken door één van haar grootste criticasters, namelijk Rob Goossens. “Ik ben wel even op haar afgelopen.”

Rachel Hazes en Rob Goossens © RTL

André Hazes jr. is een hele show aan het maken van zijn gevecht met al zijn verslavingen en psychische problemen. Hij hield eergisteren een galapremière in de Amsterdamse bioscoop Tuschinski, waar allemaal Hazes-groupies bij aanwezig waren zoals Dyantha Brooks, Guido den Aantrekker en Patty Brard.

Rob ontmoet Rachel

RTL Boulevard-ster Rob Goossens was ook van de partij. Hij heeft ervoor gezorgd dat Rachel de showrubriek boycot. Ze wordt in het programma namelijk continu extreem hard aangevallen door Rob.

Het zal voor Rachel dan ook even schrikken geweest zijn dat Rob eergisteren ineens voor haar neus stond. “Rob, jij hebt natuurlijk een akkefietje met Rachel waardoor Boulevard haar niet mag interviewen. Is dat gisterenavond misschien een beetje bijgelegd of heb je het vuurtje opgestookt?”, vraagt Bridget Maasland hem in Boulevard.

‘Op haar afgelopen’

Rob is op Rachel afgestapt. “Ik ben wel even op haar afgelopen. Ik dacht: als ze nou een Joegoslaaf heeft ingehuurd en zegt: ‘Rij 11, stoel 31’, dan ben ik de klos, dus ik ga even heel dicht bij haar staan. Nee, weet je, ze was nog steeds boos en ik heb ook gezegd dat ik die boosheid begrijp.”

Hij vervolgt: “Maar ik heb wel ook gezegd: ‘Mijn punt was dat je nog zoveel met de oude André Hazes bezig bent, ik gun jou gewoon dat je bij wijze van spreken lekker op een berg in Barcelona van je pensioen gaat genieten, dus niet zo geforceerd ermee bezig hoeft te zijn.’”

Geen gezellig gesprek

Zo, dat klinkt een stuk slijmeriger als wat hij op televisie allemaal over Rachel roept. “Zij zei, ook weer volkomen terecht: ‘Ik hoef van jou toch dat advies niet aan te nemen’, en daar ben ik het roerend mee eens. Ik kan niet zeggen dat het een gezellig gesprek was, maar het was verder volgens mij wel oké.”

Bridget, die dikke mik is met Rachel, daarop: “Laten we de strijdbijl nu begraven en gewoon allemaal elkaar weer recht in de ogen kunnen aankijken en spreken.”

Rob: “Wat mij betreft wel, maar zij gaat erover.”

Hoopgevend

Luuk Ikink vindt het in elk geval mooi nieuws. Mogelijk komt er toch een einde aan de door Rachel ingestelde boycot van RTL Boulevard, stelt hij. “Het is wel ontzettend hoopgevend dat er een opening is.”

Ontzettend hoopgevend? Niet voor de kijker in elk geval. Het zal uiteindelijk vooral Rachel plezieren als ze straks weer één extra camera heeft om al haar Hazes-rommel te promoten.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Rob Goossens probeert het uit te praten met Rachel Hazes. Goede zaak?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen