Cheeru Mampaey reageert bij Jinek op ‘affaire’ met André Hazes jr.

Cheeru Mampaey, de maakster van de docuserie over André Hazes jr., heeft gisterenavond in de talkshow van Eva Jinek ontkend dat ze een affaire heeft gehad met de getroebleerde volkszanger.

André Hazes jr. en Cheeru Mampaey © RTL

André Hazes jr. is weer eens flink aandacht aan het zoeken. Hij staat momenteel op Videoland met een vijfdelige serie waarin hij uitgebreid koketteert met al zijn verslavingen en psychische problemen. Crossroads, zoals de serie heet, is gemaakt door de Vlaamse mevrouw Cheeru Mampaey. Zij is ook meermaals met hem meegegaan op reis.

‘Ik schrok wel’

Tijdens een van die reisjes zou Cheeru naar de hotelkamer van André zijn gegaan om aan zijn gulp te trekken. Althans, dat beweert Yvonne Coldeweijer, die een indrukwekkend track record heeft op het gebied van Hazes-gerelateerde zaken. Het zou natuurlijk niemand verbazen, temeer omdat Cheeru zich nu als een soort Hazes-groupie gedraagt.

Eva Jinek geniet van al die juice en daarom vroeg ze Cheeru er gisteren direct naar in haar talkshow op RTL 4. “Ik schrok wel toen ik het las. Ik moet eerlijk zeggen dat het me heel weinig deed. Ik weet zelf wat waar is en André weet wat waar is. Eigenlijk wat iemand anders zegt boeit me niet zo heel veel. Maar ik schrok er wel van.”

Juice channels

André walgt van juicekanalen zoals die van Yvonne, en daar sluit Cheeru zich gretig bij aan. “Ik denk wel dat ik hem daardoor wel beter ben gaan begrijpen. Het is wel wat hoor, die social media en – ik ga ze toch noemen – de juice channels. Maar ook kranten, de gewone kranten, die die dingen overnemen.”

De media leggen volgens haar een vreselijke druk op André. “Ook al zeg je dat het je niets doet, dat zeg ik nu ook… Als het opstapelt en opstapelt, dan doet het je in the end toch wel iets, denk ik.”

Vriendschappelijk

Het is allemaal puur vriendschappelijk, meent Cheeru. “Als je iemand voor langere tijd volgt krijg je een band. Ik zie hem ook wel echt als vriend.”

En waarom heeft ze de Hazes-docu juist nu afgesloten, aangezien er daardoor een open einde is? “Hij was bijna een jaar clean, het gaat supergoed met hem, dus dan voelt het wel van: nu moet je een soort afronden.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Cheeru Mampaey ontkent dat ze aan de gulp van André Hazes jr. heeft gezeten. Gelooft u haar meteen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen