Multimiljonair Monique de Bouvrie opgelucht: ‘Vast energiecontract’

Monique des Bouvrie is enorm opgelucht. Ze heeft een enorme villa met een woonoppervlakte van 1.344 vierkante meter te verwarmen, maar hoeft dat niet te doen tegen de huidige tarieven.

Monique des Bouvrie © RTL

De energiecrisis komt ook hard aan bij de BN’ers. Zo lijdt realityster Frank Jansen enorm onder de gasprijzen, omdat hij drie woningen te verwarmen heeft. Maar hoe zit het eigenlijk met Monique des Bouvrie, de vrouw van wijlen Jan des Bouvrie? Zij heeft namelijk een enorme villa met een woonoppervlakte van 1.344 vierkante meter.

Vast contract

Zit Monique straks aan de grond omdat ze de rekening van Eneco niet kan betalen? Nee, zij profiteert nog steeds van een vast energiecontract. “Gelukkig heb ik het bedrag voor drie jaar vastgezet”, verzucht ze in de Weekend.

De Naardense villa van Monique, die overigens al een tijdje te koop staat voor 10 miljoen euro, kan de komende winters dus flink goedkoop verwarmd worden. Die energiecrisis gaat dus lekker aan haar voorbij. “Maar natuurlijk is het verschrikkelijk wat er allemaal gebeurt. De overheid wil wel wat water bij de wijn gaan doen, maar dan nog.”

Gat in de markt

Monique vindt het sneu voor alle mensen zonder vast energiecontract. “Het is vreselijk dat mensen zoveel geld moeten gaan betalen aan energiekosten. We gaan daar allemaal rekening mee houden.”

Toch ziet ze ook een gat in de markt. “Als je nu te gekke dikke truien gaat ontwerpen en heel mooie dikke sokken, is dat een gat in de markt. Nee, ik heb er zelf helemaal geen tijd voor, ben zo druk. Ik vlieg van hot naar her. Het is megadruk.
Maar dat vind ik heerlijk.”

Rustig aan

Baalt ze er niet van dat haar Naardense miljoenenvilla al zo lang te koop staat? “De woning is nog niet verkocht. Geen probleem, ik doe wat dat betreft rustig aan. Ik hoef niet per se weg. Ik ben met zoveel andere leuke dingen bezig, dat ik wel even wat rust kan gebruiken.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Monique des Bouvrie heeft haar huis te koop staan voor 10 miljoen euro. Gênant dat ze begint over haar energiekosten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen