Manager André Hazes jr. vraagt om rust na uitlekken nieuwe liefde

De manager van André Hazes jr. vraagt om rust nu zijn nieuwe vriendin Sarah Salah is uitgelekt via het juicekanaal van Yvonne Coldeweijer. “We willen er daarom geen reactie op geven.”

André Hazes jr. © Set Vexy Productions, Life of Yvonne

André Hazes jr. is in één klap weer de meest besproken man van de Nederlandse showbizz nu Yvonne Coldeweijer heeft onthuld dat hij een nieuwe vriendin heeft. De volkszanger en zijn nieuwste verovering, Sarah Salah, zijn van zéér dichtbij gefilmd tijdens hun KLM-vlucht naar Dubai en die beelden zijn afgelopen weekend verschenen op Yvonne’s kanaal.

Rust voor André

Wat heeft de manager van André hierop te zeggen? Die vraagt via De Telegraaf om rust voor de volkszanger: “Ik gun André graag nog even zijn rust voor zover dat lukt, dus ik wil er verder geen reactie op geven.”

Bizar, vindt Telegraaf-verslaggever Jordi Versteegden het. “Dan denk ik: ik gooi dit snel weg, want je gooit tegelijkertijd vandaag een trailer van die documentaire naar buiten. Wat wil je nou? Wat voor rust gun je André dan? Dit is een rare reactie. Kom toch gewoon met het eerlijke verhaal naar buiten en doe niet zo geheimzinnig!”

Wat zegt Rachel?

Heeft Rachel Hazes wel wat te zeggen? Die is altijd haantje de voorste als ze haar ex-schoondochter Monique Westenberg een hak kan zetten door haar nieuwste schoondochter de hemel in te prijzen. “Rachel heeft afgesproken met André, liet ze mij weten, om voorlopig helemaal niets te zeggen over zijn privéleven.”

Houdt ze zich daaraan? Ja. “Die wilde hier vandaag verder niet op reageren, maar we weten wel dat zij zo’n twee maanden geleden – dat hebben allerlei juicekanalen uitgezocht – foto’s begon te liken van deze Sarah.”

‘Héél toevallig’

RTL Boulevard-ster Luuk Ikink gelooft er weinig van dat André op zoek is naar rust. Hij denkt dat de nieuwe vriendin van André bewust nu is gelekt. “Wat toevallig dat het dan uitgerekende nu naar buiten komt, hè, zo vlak voor de première van die documentaire?”

Privé-baas Evert Santegoeds stelt dat André het filmpje zélf naar Yvonne heeft laten sturen, namelijk via zijn neef Djarno Hofland. “André heeft waarschijnlijk zelf die foto de wereld in geholpen.”

Yvonne ontkent

Zelf ontkent Yvonne dat. Zij zegt: “Telegraaf zegt dat gefluisterd wordt dat Djarno mijn spion is en het vliegtuigfilmpje gemaakt heeft. Ahahaha conspiracy! You will never knowww.”

Dan: “Nee ff zonder gekheid. Het was géén anoniem account. Het was niet Djarno. Het zag er zelfbewust uit, maar dat komt omdat ze gewoon voelden dat ze gefilmd werden en ze allebei van aandacht houden. En mijn spion is gewoon een bad ass met een inzoomfunctie.”

Trailer

De trailer van André’s nieuwe documentaire:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

André Hazes jr. vraagt om rust terwijl hij zijn verslaving uitvent in een hele Videoland-serie. Lachwekkend?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen