André Hazes jr. en ‘nieuwe vriendin’ van dichtbij gefilmd in vliegtuig

Het is zover: André Hazes jr. heeft weer een nieuwe vriendin. Althans, dat meldt Yvonne Coldeweijer op haar juicekanaal. Een van haar spionnen heeft André en de dame in kwestie van dichtbij gefilmd.

André Hazes jr. © RTL

André Hazes jr. is met stip het favoriete onderwerp van de Nederlandse showmedia. Veel mensen lezen graag over hem, terwijl een aanzienlijk deel van het publiek een hekel heeft aan de Hazes-familie. De enige verklaring is dat André en zijn moeder een vorm van ‘irritainment’ zijn, mensen aan wie men zich graag ergert.

‘André weer verliefd’

Er wordt door de showmedia uitvoerig bericht over het liefdesleven van André en het lijkt erop dat daar in de komende weken en maanden weer een héleboel artikeltjes over zullen verschijnen. Volgens juicekoningin en hazoloog Yvonne Coldeweijer heeft de volkszanger namelijk weer een nieuwe vriendin.

Yvonne heeft zojuist op haar juicekanaal beelden verspreid van André die samen met een jongedame in een vlucht van KLM zit. Ze zitten tussen de gewone mensen in de economyclass, maar wel op de eerste rij. Een spion van Yvonne heeft daardoor duidelijke beelden kunnen schieten van het tweetal.

Van dichtbij

André en zijn vermeende nieuwe vriendin zijn van héél dichtbij gefilmd. “Laatst riep ik in m’n podcast De Juice Show dat ik pas weer over André zou posten als hij een nieuwe vriendin had.… Nou 🤣 Het is zover. Dre is onderweg naar Dubai samen met z’n nieuwe liefje. En daar heb ik beelden van!”, schrijft Yvonne.

Dan laat ze de beelden zien: “SCOOPPP 🧃 En je raadt nooit hoe ze heet 🤣🤣🤣.”

Sarah, zegt Yvonne, net als André’s vorige geliefde Sarah van Soelen.

Fragment

Het fragment kunt u bekijken op het juicekanaal van Yvonne. Onderstaand vindt u een still:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat het hele André Hazes jr.-circus weer van vooraf aan begint?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen