André van Duin zorgt voor fikse ruzie tussen Shownieuws-collega’s

André van Duin zorgt voor een fikse ruzie tussen Shownieuws-collega’s en aartsvijanden Evert Santegoeds en Guido den Aantrekker. “Ik ga helemaal niet trouwen”, zegt de komediant zelf.

Guido den Aantrekker, Evert Santegoeds en André van Duin © SBS 6

De Story pakte vorige week groot uit met het nieuws dat André van Duin wil trouwen. Niet zo gek ook: de komediant vertelde daar honderduit over tegen een verslaggever van het tijdschrift, waarna zijn manager het nieuws ook nog eens bevestigde aan RTL Boulevard. Het lijkt er echter op dat André toch een beetje spijt heeft van zijn uitspraken.

Wel of niet trouwen?

André maakte aan het begin van dit jaar bekend dat hij in Fernando Reyes zijn nieuwe liefde heeft gevonden. Aangezien het toen nog maar zo’n twee jaar na het overlijden van zijn ex-man Martin was, vreesde de komediant voor hoe dit zou vallen bij het grote publiek. Hij was bang dat de mensen dit ’te snel’ zouden vinden.

Het zou zomaar kunnen dat André daar nu opnieuw voor vreest, want hij slikt zijn trouwplannen plotseling weer helemaal in. Daar heeft hij zijn goede persrelatie Evert Santegoeds, de hoofdredacteur van de Privé, voor ingeschakeld. Evert riep vorige week, daags na de publicatie van concurrent Story, dat er helemaal niets klopt van het trouwverhaal.

Guido reageert

Story-baas Guido den Aantrekker vindt het flauw van Evert. “Als je als ‘concurrent’ het nieuws mist, en je het dan op deze manier voor jezelf probeert recht te lullen, haha. Het management van André heeft het na ons verhaal nota bene bevestigd”, twittert hij.

Evert houdt ondertussen voet bij stuk. Hij zegt in Shownieuws: “André’s manager belde mij, terwijl het nieuws helemaal niet in mijn blaadje stond. Hij zei: ‘Poeh, poeh, nou, nou, André van Duin trouwen? Zie je het voor je?’ Ik zei: ‘Nee, niet echt.’”

Het is dan een mysterie waarom diezelfde manager de uitspraken van André heeft bevestigd aan RTL Boulevard.

Wat zegt André?

Nu reageert André zelf. Hij zegt voor de camera van Shownieuws: “Ik ga helemaal niet trouwen. Ik heb gewoon geroepen: ‘Ja, dat zou best eens een keer kunnen.’ Dat is het enige dat ik heb gezegd. Ik heb niet gezegd: ‘Mag ik even aandacht? We gaan trouwen!’ Dat heb ik helemaal niet gezegd. We gaan misschien best wel eens een keer trouwen, maar niet nu.”

Is er dan nog geen datum? “Nee, nog helemaal niks. Dat is ietsjes voorbarig.”

Evert haalt gram

Evert zat gisteren tijdens deze uitspraken van André handenwrijvend aan de desk van Shownieuws. Hij haalt op deze manier zijn gram bij Guido. “Het is allemaal ook wel een beetje pijnlijk, want het is nog niet zo heel lang geleden dat Martin overleden is”, aldus de bladenmaker.

Patty Brard proest het ondertussen uit om de sneertjes die Evert uitdeelt aan Guido. “Maar dus geen huwelijk?”

Evert: “Nee”

Voorlopig niet

Tooske Ragas corrigeert haar collega’s: “Voorlopig niet. Hij zei geen nee.”

Evert: “Begin je nou weer opnieuw?”

Bart Ettekoven: “Iemand heeft net heel duidelijk nee gezegd.”

Tooske: “Nee, dat is niet waar. Dat zei hij niet. Nou ja, jongens.”

Natacha Harlequin: “Nú nog niet.”

Tooske: “Precies, dankjewel, Natacha.”

Evert en Guido kunnen elkaar niet uitstaan. De heren willen zelfs niet met elkaar aan de desk van Shownieuws zitten.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

André van Duin riep tegen Story dat hij wil trouwen en zijn manager bevestigde dat aan RTL Boulevard. Hoe zit dit?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen