‘Jeroen Pauw niet geschikt voor groot interview met Linda de Mol’

Jeroen Pauw is niet geschikt voor het grote interview met Linda de Mol over het Voice-schandaal, vindt criticus Angela de Jong. Hij werkt immers nauw samen met haar familie. “Dat is niet handig.”

Jeroen Pauw en Linda de Mol © NPO, RTL

Linda de Mol weigert zich nog altijd te verantwoorden voor haar rol in het afschuwelijke misbruikschandaal rond The Voice of Holland. Terwijl het programma talloze slachtoffers heeft gemaakt, blijft de gevallen tv-koningin hooghartig weigeren om legitieme vragen te beantwoorden over wat zij geweten en eventueel verzwegen heeft.

Linda bij Pauw?

Er staan nog zóveel vragen open dat Luuk Ikink vindt dat er toch echt een interview moet komen. Daar is Angela de Jong het mee eens, vertelt ze in de rubriek In De Wandelgangen. “Ze moet ergens gaan zitten, interview geven en dan wel het goed voorbereiden. Met een Jeroen Pauw bijvoorbeeld.”

Dat zou wel eens een goede mogelijkheid kunnen zijn, aldus Angela. “Ik heb altijd het idee gehad dat de familie De Mol en Jeroen Pauw het best wel goed kunnen vinden.”

‘Nee, dat kan niet!’

Maar wacht eens even? Jeroen Pauw? Die zit er vuistdiep in bij de Mol-familie als producent van de kijkcijferflop HLF8. “O ja, dan wordt het lastig. Dan is het niet handig. Daar heb ik me even in vergist. HLF8 was ik even vergeten, dus dat moeten we niet doen.”

Wat zou wél een goede optie zijn? “Mariëlle Tweebeeke. Ook een vrouw, een goede interviewster.”

Gastheer Wilfred Genee daarop: “Ja, die is goed, ja.

Eva Jinek?

En Eva Jinek dan? Luuk zet daar vraagtekens bij omdat ze deze maand met een enorme glamourshoot in de LINDA. staat. Die lijkt dus ook niet heel erg objectief, maar Angela sluit het niet uit. “Eva kan dat ook, ja. En dan zou ik zeggen: Wouter de Winther op de achtergrond voor het woordeloze commentaar.”

Wie Luuk ziet zitten? “Ik ben wel gecharmeerd van Khalid Kasem.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wie is geschikter voor het grote Linda-interview: Eva Jinek of Mariëlle Tweebeeke?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen