Antoinnette Scheulderman: ‘André Hazes jr. overdrijft echt enorm’

Antoinnette Scheulderman, de bestie van Linda de Mol die een relatie heeft met Gijp-miljonair Michel van Egmond, vindt dat André Hazes jr. zijn sterrenstatus en die van zijn vader overdrijft.

Antoinnette Scheulderman © RTL

André Hazes jr. laat in zijn documentaireserie op Videoland zien dat hij een behoorlijk neurotische narcist is. Het gaat in zijn leven alleen maar over hemzelf en over hoe hij in verhouding staat tot zijn legendarische vader André Hazes. Volgens journaliste Antoinnette Scheulderman schiet de volkszanger daar echter een beetje in door.

‘Zit in zijn opvoeding’

Antoinnette heeft het idee dat André zichzelf iets te serieus neemt. “Hij spreekt zijn vader ook als God aan op een gegeven moment. Hij ziet zijn vader als een soort God. Wie heeft die jongen nou wijsgemaakt…”, zegt ze in Jinek.

Ze vervolgt: “Kennelijk is hij wel opgevoed met de vergelijking met z’n vader. Die wordt logischerwijs gemaakt, omdat de muziek nogal op elkaar lijkt en hij echt in de voetsporen van zijn vader is getreden. Dan kun je dat krijgen. Maar ik denk ook wel dat het in zijn opvoeding zit dat zijn vader zó groot gemaakt is…”

Sneer aan Rachel

Oftewel: Antoinnette vindt dat moeder Rachel Hazes steken heeft laten vallen door alles op te blazen tot enorme proporties. “Ik bedoel: zijn moeder leeft natuurlijk nog steeds van de nalatenschap van Dré Hazes senior. Die moet zo groot mogelijk zijn, want dan komt er zoveel mogelijk…”

Gastvrouw Eva Jinek: “Maar ik proef aan hoe je het zegt dat het een soort verkeerd beeld is wat hem geschetst is van zijn vader.”

‘Kan niet aan tippen’

Dat klopt, beaamt Antoinnette. “Het was natuurlijk ook een heel grote zanger en ster, maar voor hem is dat zoiets onrealistisch geworden waar hij nooit meer aan kan tippen. Ik vind het wel jammer dat niemand in zijn omgeving hem duidelijk heeft gemaakt dat hij dat misschien een beetje overdrijft.”

Overigens is ze niet heel enthousiast over André’s serie op Videoland. “Het lijkt wel een soort therapiesessie. Ik vind dat het wel heel lang duurde.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat André Hazes jr. zijn eigen sterrenstatus ook een beetje overschat?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen