Glennis Grace terug op Amerikaanse tv? ‘Mogelijk nieuwe kans’

Het zou zomaar kunnen dat Glennis Grace vier jaar na haar America’s Got Talent-avontuur weer een nieuwe uitnodiging krijgt van de Amerikaanse televisie. “Krijgt ze een nieuwe kans?”

Glennis Grace © NBC

Glennis Grace deed vier jaar geleden mee aan America’s Got Talent, de Amerikaanse versie van de televisiehit Holland’s Got Talent. Haar deelname was succesvol, want ze schopte het tot een van de tien finaleplekken. Uiteindelijk wist ze geen plekje bij de top vijf te behalen en lukte het Glennis niet om een doorbraak in de VS te forceren.

All Stars-editie

Het zou echter zomaar kunnen dat Glennis nu een nieuwe kans krijgt in de Verenigde Staten, want televisiekenner Tina Nijkamp wijst erop dat er een All Stars-versie van America’s Got Talent aan zit te komen.

Het Amerikaanse tv-netwerk NBC heeft namelijk een spin-off van de talentenjacht besteld waarin oud-winnaars én oud-finalisten uit de voorgaande seizoenen nog eens worden uitgenodigd. “De deelnemers keren terug naar het podium om te strijden voor de All Stars-titel”, meldt het tv-nieuwsplatform The Wit.

‘Ben benieuwd’

Tina vraagt zich af of Glennis ook op een uitnodiging kan rekenen. “America’s Got Talent komt met een All Stars-versie in 2023. En dat zou kunnen betekenen dat Glennis Grace opnieuw een kans zou kunnen krijgen in USA, want het is onder andere met oud-finalisten. Ben benieuwd.”

Als Glennis een uitnodiging krijgt, dan is het nog maar de vraag of ze wel naar de andere kant van de oceaan kan vliegen. Later deze maand start namelijk het proces over haar wangedrag in de Jumbo en ze maakt kans op een strafblad. En op mensen met een strafblad zijn ze in Amerika niet erg happig.

Doorbraak VS

Glennis heeft jaren- en jarenlang geroepen dat haar doorbraak in Amerika aanstaande was. “Ik blijf altijd weer terugkomen naar Nederland”, beloofde ze ons dan. Inmiddels is er echt níemand die nog gelooft dat ze in Amerika zitten te wachten op een imitator van Whitney Houston.

Nu het definitief niet gelukt is met die doorbraak in de VS, roept Glennis dat ze daar eigenlijk heel blij mee is omdat het een ‘racistisch land‘ is. “Weet je, ik was blij dat ik weer terug was in Nederland. Want ik ben niet zo’n Amerika-fan. Het is er vrij fake allemaal, en het racisme… Nee, ik zou er niet kunnen aarden. Laat mij maar lekker hier blijven.”

Fragment

De Whitney Houston-imitatie van Glennis in America’s Got Talent is op YouTube al bijna tien miljoen keer bekeken:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Is Glennis Grace het waard om door te breken in de VS?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen