Marc-Marie Huijbregts genadeloos afgeslacht: ‘Dit is tamelijk ziek’

Marc-Marie Huijbregts wordt op een behoorlijk gemene manier afgezeken in de column van Rob Goossens. Hij vindt het ’tamelijk ziek’ dat de komediant nog steeds wordt ingezet op televisie.

Marc-Marie Huijbregts © William Rutten

Over het algemeen is Rob Goossens best te spreken over het vernieuwde Holland’s Got Talent. Er zit volgens de televisiekenner van RTL Boulevard maar één misser in het format, namelijk jurylid Marc-Marie Huijbregts. De komediant casht flink met deze televisieklus voor RTL 4, maar volgens Rob is dat ten onrechte.

Smet Marc-Marie

Rob vindt Marc-Marie namelijk verschrikkelijk in de talentenjacht. “Eigenlijk zie ik maar één smet op HGT: het eeuwige misbruik van Marc-Marie Huijbregts. De beste man is niet grappig en dat is helemaal niet erg. Toch wordt er hartelijk om hem gelachen”, schrijft hij in zijn column voor Veronica Superguide.

Er is maar één reden dat de mensen lachen om Marc-Marie, stelt Rob. “Hij heeft een Brabants accent en klinkt alsof er, excuses voor het taalgebruik, een kudde gnoes over zijn ballen heeft gelopen.”

‘Tamelijk ziek’

De stem van Marc-Marie is zeer kenmerkend en volgens Rob dus lachwekkend. “Dat tv-makers daar gretig gebruik van maken, is op zich logisch. Als ze een komiek zouden uitnodigen, nemen ze het risico dat er mensen beledigd worden en adverteerders wegrennen. Niet met Marc-Marie. Die zegt ‘aardappelpuree’ en iedereen ligt al in een deuk.”

Dan deelt Rob een finale sneer uit aan de cabaretier. “De tijd is voorbij dat we lachen om mensen met dwerggroei en vrouwen met baarden. Maar intussen hobbelt Marc-Marie nog wel als een goedkoop circuspaard avond aan avond zijn rondjes door de tv-piste. Ben ik nou gek, of is dat tamelijk ziek?”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Rob Goossens maakt de stem van Marc-Marie Huijbregts belachelijk. Onnodig?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen