Bridget Maasland spreekt af met Evert Santegoeds na slipjesruzie

Bridget Maasland en Evert Santegoeds hebben hun slipjesruzie eindelijk bijgelegd. De presentatrice van RTL Boulevard en deskundige van SBS Shownieuws zijn koffie gaan drinken met elkaar.

Bridget Maasland en Evert Santegoeds © RTL

Bridget Maasland was eind 2019 in alle staten toen Evert Santegoeds na vele jaren een gigantisch showbizzgeheim naar buiten bracht: op het huwelijksfeest van Patty Brard in 2014 hebben meerdere collega’s Bridget met haar slipje op de enkels zien staan. Wie er naast haar stond? André Hazes jr., die met zijn hand het plekje van haar slipje innam.

Bridget en Evert

Het nieuws werd vijf jaar na dato naar buiten gebracht door Evert, omdat André en Bridget toen in het nieuws waren met hun stormachtige affaire. Kennelijk was Bridget even vergeten dat de hele zaal destijds gevuld was met ooggetuigen, want ze besloot op hoge poten naar de rechter te stappen. Daar haalde ze volledig bakzeil.

Sindsdien heeft Evert nooit meer een mogelijkheid onbenut gelaten om keihard uit te halen naar de presentatrice, zoals afgelopen augustus nog. “Dan denk ik: mens, waar bemoei jij je nou weer mee? Heb je jezelf nog niet genoeg voor schut gezet met die relatie met Dreetje?”, sneerde hij keihard.

Ruzie bijgelegd

De jarenoude vete tussen Bridget en Evert is nu eindelijk bijgelegd, onthult hij in zijn podcast Strikt Privé. “Met Bridget is het net weer goed. We hebben koffie gedronken laatst. Na een rechtszaak die zij tegen mij had aangespannen. Dat was dus een verrassende ontwikkeling toen ze me appte van: ‘Moet het nou zo?’”

Hij vervolgt: “Toen zei ik: ‘Zullen we een keer koffie doen?’ Nou, dat hebben we gedaan. Zo zie je maar dat zelfs showbizzruzies niet altijd hoeven te duren.”

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen