Frank Dane houdt slijmgesprekje met afgeslachte André Hazes jr.

André Hazes jr. heeft na anderhalf jaar eindelijk weer een mediaoptreden achter de rug. Hij gaf gisteren telefonisch acte de présence tijdens de radioshow van BN’er-knuffelaar Frank Dane.

Frank Dane en André Hazes jr. © Radio 538

De mierzoete gesprekjes die Frank Dane in zijn radioshow houdt met bekende Nederlanders zijn zó kliekerig dat het bijna niet om aan te horen is. Ook met André Hazes jr. is hij al jaren dikke mik. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de volkszanger uitgerekend Frank uitkoos voor zijn eerste media-optreden in anderhalf jaar tijd.

‘Het knaagt’

Frank hield gisterenmiddag in zijn radioshow op 538 een nogal vaag verhaal voordat hij onaangekondigd met André belde: “Er zit dus iets niet helemaal lekker bij me. Vind je het oké als ik het even regel nu gelijk of niet? Dan kan ik door. Ken je het gevoel dat het een beetje knaagt aan je?”

Vervolgens draait hij een nummer en neemt André op: “André, met Frank! Ik heb er even over na zitten denken, maar het is niets voor mij. We moeten het denk ik niet doen.”

André: “Jawel joh, alsjeblieft man.”

‘Wat moet ik doen?’

André en Frank houden daarna een ingestudeerd gesprekje met elkaar. “En wat moet ik dan doen?”, vraagt Frank.

Op dat moment heeft de luisteraar nog steeds geen idee waar hun gesprekje over gaat. André: “Het is heel simpel. Het is gewoon de mensen welkom heten en dan heel lief over mij praten eigenlijk.”

Frank: “Ja, maar dat kan ik toch niet?”

André: “Jawel, weet je wat het is? Ik heb zoveel vijanden, ik heb jou echt nodig.”

Frank: “Maar is het dan omdat je echt niemand kan vinden of omdat je het ook leuk vindt dat ik kom?”

Slijmdouche

André deelt Frank vervolgens een slijmdouche uit: “Nee, echt omdat ik niemand kan vinden. Nee hoor, Frank. Eerlijk, ik zit er heel erg over na te denken, maar er is maar één iemand van wie ik alles accepteer en die ik echt heel graag mag en dat meen ik uit de grond van mijn hart; dat ben jij.”

Frank: “Maar mag ik je dan ook een beetje roasten? Mogen Jelte en ik grapjes bedenken en mag ik die doen dan daar?”

André: “Ja, dat is goed ja.”

Tuschinski

Dan onthult Frank waar dit over gaat: “De docu van André Hazes gaat in première over een paar weken en hij belde me vanmiddag of ik dat wil presenteren, maar dat is natuurlijk niets voor mij. Dan sta ik op zo’n podium met allemaal genodigden van mensen in driedelig pak, weet je wel.”

André’s Videoland-docuserie gaat op 19 oktober in première in Tuschinski. Frank: “Ik ga het doen, André.”

Hij daarop weer: “Ja, ga je het doen? Oké, dankjewel vriend. Je hebt me gered.”

Geen kritische vraag

Terwijl André volgens Shownieuws enorm onder vuur ligt vanwege die docu, stelt Frank zoals gewoonlijk geen enkele kritische vraag: “Ik heb voor de rest niets. Ik zou niet weten wat ik je verder moet vragen, dus dankjewel.”

André: “Ik ga weer ophangen!”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Frank Dane geeft elke BN'er een slijmdouche. Lekker gezellig of vreselijk kliekerig?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen