‘Talpa moet Linda de Mol tegen zichzelf in bescherming nemen’

Linda de Mol moet tegen zichzelf in bescherming worden genomen door haar werkgever Talpa nu ze zo hysterisch om zich heen blijft slaan. Dat vindt mediawatcher Harry Vermeegen.

Linda de Mol en Harry Vermeegen © SBS 6, YouTube

Het is de afgelopen negen maanden pijnlijk duidelijk geworden dat Linda de Mol absoluut niet kan omgaan met kritiek. Het is met name de populaire AD-columniste Angela de Jong die het moet ontgelden. Afgelopen zondag is Linda zelfs zó ver gegaan dat ze een fictieve versie van Angela heeft laten verongelukken in haar nieuwe dramaserie Five Live.

‘Talpa is baggerbedrijf’

Deze vrouw moet nu echt tegen zichzelf in bescherming genomen worden, vindt mediawatcher Harry Vermeegen. Hij vindt dat Talpa ervoor moet zorgen dat Linda in het gareel blijft. “Hier zie je weer een voorbeeld van hoe vervelend en slecht dat baggerbedrijf Talpa is. Met een vervelende directie.”

Talpa moet Linda beschermen, vindt Harry. “Neem maar van mij aan dat heel veel mensen die aflevering van Five Live hebben gezien. En dan is er niet eentje met verstand daar, die dan tijdens zo’n viewingsessie zegt van: ‘Nouuu, dit lijkt me geen goed idee. Nee, die scène over die Angela moet er maar uit! Nee, dat gaat jou geen goed doen, Linda.'”

Gemene Linda

Harry begrijpt er niets van dat Talpa niet ingrijpt. “Ze hadden moeten zeggen: ‘Daarmee maak jij kijkers boos. De kijkers willen die gemene kant van jou niet kennen. Dat is helemaal ernaast, dat gaan we niet doen.’ Maar die is dus niet opgestaan bij Talpa. Níemand bij Talpa heeft gezegd van: ‘Oh nee, die scène gaat eruit!’ Nee hoor, lekker laten staan.”

Hij vervolgt: “Sterker nog: ik denk dat ze daar met z’n allen flink hebben gelachen. Dat hebben ze gedaan bij Talpa. O, wat vinden ze het leuk! En niemand durft waarschijnlijk iets te zeggen tegen Linda. Het gevolg? Dan krijg je dit soort ellende. En dat komt allemaal door Talpa! Arme Linda.”

Fragment

De mening van Harry:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat de manager van Linda de Mol faalt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen