Andy & Melisa vollédig afgeslacht: ‘Ze zijn ranzig en stompzinnig’

Andy van der Meijde en zijn geliefde Melisa Schaufeli worden vollédig afgeslacht door Angela de Jong. De opiniediva van het AD vindt dat ze zich op televisie ranzig en stompzinnig gedragen.

Andy van der Meijde © Tom Cornelissen

Na een korte tv-pauze zijn Andy van der Meijde en Melisa Schaufeli weer terug op de buis met hun reallifesoap Andy & Melisa. Heel populair is het tweetal niet, want de seizoenspremière wist afgelopen vrijdag bijzonder weinig kijkers te bekoren. Logisch, vindt Angela de Jong.

Ranzig en stompzinnig

Angela vertelt in de AD Mediapodcast dat ze het niveau van Andy & Melisa heel laag vindt. “Ik heb nog nooit een docuserie gezien die zó saai is met twee mensen die zó oninteressant en ook eigenlijk onaantrekkelijk zijn om naar te kijken. Ze spelen een soort rol van: o, o, o, kijk ons hier eens grappig zijn.”

Het probleem is echter dat ze helemaal niet grappig zijn, aldus Angela. “Drie zinnen en dan maakt Andy weer een grap over Melisa die aan zijn worst moet zitten. Het is gewoon allemaal zoveel ranzigheid. Stompzinnig vermaak, dat is het. Ik snap niet dat dit gemaakt wordt.”

Wel of geen rol?

AD-journalist Dennis Jansen gelooft niet dat Andy en Melisa een rol spelen. “Ik denk niet dat ze een rol spelen. Tenminste, ik ben er een middagje geweest en dan moeten ze tegen mij ook een rol hebben vertolkt zeg maar. Volgens mij zijn ze wel zichzelf. Ze zijn zo volgens mij.”

Collega Marcus den Blanken vindt dat zorgwekkend. “Ze gingen in de eerste aflevering meteen naar de botoxkliniek. De héle familie ging mee en ook de kinderen. Iedereen kreeg een spuitje, Andy ook. De kinderen dan niet hoor, maar Andy wel in zijn oksels tegen het zweten, want hij ging naar Spanje toen en dan kon het best eens zijn dat hij ging zweten.”

Belabberd slecht

Het is echt compleet niveauloos, aldus Angela. “Aan de kijkcijfers te zien doe je hier echt heel weinig kijkers een plezier mee. 275 op een vrijdagavond is echt belabberd slecht.”

Andy & Melisa concurreert op de vrijdagavond onder meer met Veronica Offside, waarin Andy te zien is als voetbalanalist. Ook dat programma wordt slecht bekeken.

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen