Eva Jinek slaat terug naar Paul Schulten: ‘Compleet afgezeken!’

Eva Jinek slaat terug naar de bekende couturier Paul Schulten, die pittige kritiek heeft geuit op een van haar outfits. Ze slaat nu naar hem terug door hem ‘een of andere gast’ te noemen.

Eva Jinek en Paul Schulten © RTL

De 44-jarige Eva Jinek was eind juni een van de gasten op het Amsterdam Diner, een evenement dat formeel draait om de strijd tegen hiv en aids, maar in de praktijk een zien-en-gezien-worden-feestje is voor BN’ers. Eva kwam daar aanzetten in een outfit alsof ze het zusje van Adriaan was; die van Bassie, met blauwe plofmouwen en al (zie onder).

Plofmouwen

Niet zo mooi, vond couturier Paul Schulten. Hij wordt door tijdschrift Story periodiek om zijn mening over BN’er-outfits gevraagd en Eva kwam laatst ook aan bod. Hij vond vooral die plofmouwen vreselijk. “De creatie is ook nog eens veel te lang. Heeft ze hem geleend? Het spijt me, maar ik kan het geheel niet anders omschrijven dan: een misser!”

De kritiek van Paul op Eva was behoorlijk fel, maar hij is natuurlijk wel een vakman, iemand die verstand heeft van couture. Hij heeft dus zeker wel recht van spreken.

Eva boos

Wat blijkt? Eva is daar best gepikeerd over. Ze reageert erop in het blad van haar chronisch gepikeerde tv-collega Linda de Mol. “Voor het Amsterdam Diner, georganiseerd door Amsterdam Dinner Foundation, droeg ik op advies van mijn styliste een geweldige zwarte jurk met grote mouwen van Tory Burch en mijn mini Chanel-tasje”, vertelt ze daarin.

Ze vervolgt: “In een roddelblad werd ik door een of andere gast compleet afgezeken. Alles was fout: lelijke jurk, lelijk haar, lelijke tas, slechte mascara.”

Een of andere gast

Een of andere gast? Ze heeft het hier wel over de alom gerespecteerde Paul Schulten. Het is duidelijk dat Eva met haar woordkeuze een statement wil maken.

Het is overigens maar goed dat Paul niet ziet hoe Eva er thuis bijloopt, want anders had hij haar al helemáál afgefakkeld. “s Ochtends doe ik over mijn slaaphemd een synthetische badjas met Siberische tijgerprint aan, Uggs eronder. ‘De mensen moesten eens weten’, zegt Dex dan.”

Instagram

De bekritiseerde outfit van Eva kunt u bekijken op de Instagram-pagina van Miljuschka Witzenhausen.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u deze outfit van Eva Jinek mooi?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen