Eva Jinek vollédig afgekraakt: ‘Zelfs haar mascara zit verkeerd!’

Eva Jinek wordt van top tot teen afgekraakt door couturier Paul Schulten. Hij vindt het bizar hoe de tv-ster er deze zomer bij liep op het Amsterdam Diner. “Zelfs haar mascara zat verkeerd!”

Eva Jinek © RTL

Het BN’er-feestje Amsterdam Diner werd eind juni bijgewoond door een keur aan BN’ers. Eva Jinek was daar samen met Miljuschka Witzenhausen, haar buurvrouw in Abcoude. Zij was daar getuige van de confrontatie tussen Robert ten Brink en Yvonne Coldeweijer, die toen pittige juice over de All You Need Is Love-ster had verspreid.

‘Wat een misser!’

Eva droeg een blauw-zwarte outfit naar de feestelijkheden (zie foto onderstaand), maar daar heeft ze de plank vollédig mee misgeslagen, zegt couturier Paul Schulten nu in Story. Hij spreekt van ‘een moeilijke avondjurk die absoluut niet bij Eva past’. “Ze ziet er het mooist uit in simpele, chique kleding.”

Het zou al veel beter zijn geweest als Eva niet van die geplooide mouwen had gedragen, legt Paul uit. “Maar de creatie is ook nog eens veel te lang. Heeft ze hem geleend? Het spijt me, maar ik kan het geheel niet anders omschrijven dan: een misser! Zo’n outfit staat haar totaal niet.”

Chanel-tas

Zo, dat is behoorlijk felle kritiek op Eva. Het is natuurlijk onmetelijk sneu voor de presentatrice, omdat ze nauwelijks naar dit soort feestjes gaat en daarom ontzettend veel moeite had gestoken in haar verschijning. Ze dacht tot in de puntjes verzorgd te zijn. Zo droeg ze ook nog eens een peperduur tasje van Chanel.

Vindt Paul dat tasje dan wél leuk? Nou, nee. Op zich is het een ‘beeldig’ accessoire, zegt hij: “Alleen is dit een draagtas en die behoor je niet bij een galajurk te dragen. Zulke tassen neem je mee naar geheel andere gelegenheden. En volgens mij weet Eva dat ook wel.”

Mascara

Het is verder ook onhandig dat Eva haar gouden kettinkje om heeft gelaten (‘ik denk dat ze vergeten is het af te doen’), niet naar de kapper is gegaan (‘ik mis volume en glamour’) en haar visagie heeft afgeraffeld (‘de make-up vind ik niet bij haar status passen’).

Wat een ellende. Het is gewoon één zooitje, tot de mascara aan toe, aldus Paul. “De mascara klontert. Bovendien zijn de wimpers van haar rechteroog veel zwaarder aangezet dan die van haar linkeroog. Jammer!”

Eva’s outfit

De bekritiseerde outfit van Eva kunt u bekijken op de Instagram-pagina van Miljuschka Witzenhausen.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Eva Jinek speelde tijdens haar relatie met Bram Moszkowicz een glamourgirl. Is zij dat ook?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen