Dennis Schouten wekt woede: ‘Geen haar beter dan Thijs Römer!’

Dennis Schouten zorgt voor woede bij een van de vermeende slachtoffers van Thijs Römer. De dame in kwestie, Nena Kruizenga, vindt het kwalijk dat de jonge presentator haar zo bodyshamet in de media.

Nena Kruizenga, Dennis Schouten en Thijs Römer © RTL

Het is volgens Dennis Schouten onbegrijpelijk dat Thijs Römer zich grensoverschrijdend zou hebben gedragen tegen Nena Kruizenga, een van de vrouwen die aangifte heeft gedaan tegen de acteur. Ze is namelijk helemaal niet knap, zegt de presentator onomwonden in Nieuwe Revu.

‘Dik klein meisje’

Dennis begrijpt niets van Thijs’ interesse in Nena. “Het meest opmerkelijke vond ik, en je mag erbij opschrijven dat dit een bijzonder onsympathiek standpunt is van mij: ik begreep vooral niet dat zo’n goed uitziende acteur wat wil met een ontzettend dik klein meisje.”

Hij vervolgt: “Buiten het feit dat het buitengewoon smerig en onpasselijk is omdat die meid minderjarig was, snap ik ook niet wat hier mooi en leuk aan is. Ik begrijp het van geen kant. Het uiterlijk van dat meisje was in eerste instantie de reden dat ik dacht: dit klopt niet.”

Nena reageert

Nena voelt zich geschoffeerd door deze uitspraken van Dennis. “Lieve Dennis, even wat extra info voor jou! Op mijn veertiende was ik nog niet zo’n ‘dik klein meisje’. Ik had een prima postuur, maar door wat er is gebeurd (thanks to Thijs) slik ik tot de dag van vandaag twintig pillen per dag en ja, daar kom je inderdaad van aan!”

Ze vindt het ongelooflijk dat Dennis zulke uitspraken doet in de media, schrijft ze op Instagram. “Je bent geen haar beter dan Thijs.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Dennis Schouten bodyshamet de aangeefster van Thijs Römer. Gaat te ver?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen