Bridget Maasland bezorgd: ‘Kan André Hazes jr. wel clean blijven?’

Bridget Maasland vraagt zich af of haar ex-geliefde André Hazes jr. wel clean kan blijven als hij straks weer terugkeert in het artiestenleven. “Dan komt hij weer in die toxic omgeving terecht.”

André Hazes jr. en Bridget Maasland © RTL

André Hazes jr. doet altijd net alsof hij helemaal geen zin heeft in media-aandacht, maar ondertussen etaleert hij straks al zijn verslavingen en afkicktrajecten in zijn nieuwe serie op Videoland. Die serie vormt de aftrap van zijn terugkeer in het artiestenleven. Zo zal hij volgend jaar ook weer optreden bij de Holland Zingt Hazes-concerten.

Bridget bezorgd

Zijn ex-vriendin Bridget Maasland vraagt zich af of het André gaat lukken om clean te blijven als hij straks weer het artiestenleven induikt. “Hoe moeilijk is het om dit keer clean te blijven als je een verslavingsachtergrond hebt en wel weer op het podium gaat en toch in die toxic omgeving terechtkomt? Hoe moeilijk gaat het voor hem zijn?”

Rob Goossens, haar collega bij RTL Boulevard, antwoordt daarop: “Over het psychologische deel wil ik echt niet uitweiden. Uiteindelijk gaat het natuurlijk vooral om de mensen met wie je je omringt en hij is iemand die het toch altijd vooral gezellig heeft met mensen die met hem meepraten.”

‘André naar huis’

Het is te hopen dat André een beetje wordt afgeremd, aldus Rob. “Ik hoop wel dat hij in de afgelopen periode heeft geleerd dat het helemaal geen kwaad kan om ook wat mensen om je heen te hebben die af en toe zeggen: ‘André, nu gaan we naar huis, want volgens mij is het niet verstandig als je nog langer bij Lil Kleine in de buurt blijft hangen.’”

Het zal allemaal duidelijk worden in André’s docu, zegt regisseur Cheeru Mampaey in Veronica Superguide. “Ik denk dat als je hem na het kijken nog steeds veroordeelt, dat je de serie misschien nog eens moet kijken. Want dan heb je hem gewoon niet goed begrepen.”

Pr-offensief

RTL Boulevard-host Luuk Ikink hoopt voor André dat dit allemaal uitpakt zoals zijn team dat gepland heeft. “Hij heeft nog wel wat te winnen, want zijn populariteit is toch wel wat tanende de afgelopen anderhalf jaar. We zijn allemaal een beetje Hazes-moe geworden in Nederland.”

Rob: “Ja, absoluut. Wat dat betreft moet dit toch ook een soort van pr-offensief zijn om dat terug te krijgen.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen