Leontine Ruiters’ nieuwe lover baalt van RTL Boulevard: ‘Niet blij’

Multimiljonair John Huiberts, de nieuwe lover van Leontine Ruiters, is er niet blij mee dat hij opeens onder een vergrootglas ligt van de showmedia. “Hij vond het niet leuk dat we belden.”

John Huiberts, Marco en Leontine Borsato © YouTube, Instagram

Leontine Ruiters, de ex-geliefde van Marco Borsato, heeft een nieuwe lover: de onbekende multimiljonair John Huiberts. Hun relatie is uitgelekt via juicekoningin Yvonne Coldeweijer en om te voorkomen dat de geruchtenmachine overuren gaat draaien, heeft hij hun verhouding direct bevestigd aan RTL Boulevard.

John bevestigt relatie

De steenrijke John stelt dat het klopt dat Leontine en hij elkaar aan het ontdekken zijn. “We hebben elkaar via en wederzijdse vriendin toevallig ontmoet. Zo is dit tot stand gekomen. Het kwam voor beiden heel onverwacht. We zijn aan het daten en elkaar aan het ontdekken en dat is heel fijn en heel leuk”, zegt hij.

Volgens Daphne Bunskoek, de presentatrice van RTL Boulevard, heeft de redactie van het programma ‘onder lichte druk’ even kort gesproken met John. “Zo zijn wij. Wat heeft hij nog meer verteld eigenlijk?”, vraagt ze aan verslaggever Aran Bade.

‘Hij is er niet blij mee’

Aran stelt dat John niet zo blij is met de media-aandacht. “Nou, hij vond het niet zo leuk, Daphne. Het is voor hem natuurlijk helemaal nieuw dat de showbizz dan belt. Hij zei: ‘Eigenlijk had ik het nog onder de pet willen houden, hadden we het nog spannend willen houden dat niemand het wist.’ Maar ja, op een feestje is het misgegaan bij een vriendin.”

Daar zijn ze gespot door een spion van Yvonne. “Overigens een saillant detail: er zou zijn gezegd dat er geen Marco Borsato-muziek gedraaid mocht worden op die avond, ‘want Leontine is er’. Nou ja, en uiteindelijk heeft hij gezegd: ‘We zijn aan het daten en elkaar aan het ontdekken.’ Dat is echt zo’n term die Leontine ook vaak gebruikt.”

Multimiljonair

Luuk Ikink vindt het heel opvallend dat Leontine’s nieuwe lover ook al multimiljonair is, net als Marco. “Als je een beetje gaat zoeken is het eerste wat je van die man ontdekt dat het een multimiljonair is.”

Aran: “Ja, het is een multimiljonair. Het is nooit eens de tandarts of de slager of de bakker om de hoek. Het is gewoon een miljonair. Dat heeft Leontine met Marco ook gehad. Ik moet wel zeggen: daar houden alle gelijkenissen met Marco op.”

140 miljoen euro

De nieuwe lover van Leontine is volgens Aran maar liefst 140 miljoen euro waard. Hij stelt dat onbekende rijkaards vaak liever uit de publiciteit blijven. “Miljonairs die met BN’ers gaan houden daar eigenlijk niet zo van. Dat zie je bij Tatjana Simic ook. Die is met Lex van Hessen. Dan verdwijnen ze een beetje uit de media. Dat is ook met Gigi Ravelli gebeurd.”

Hij vervolgt: “Ik heb het gevoel dat dat met Leontine ook gaat gebeuren, want ze zitten niet zo te wachten op media-aandacht zoals dit.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

RTL Boulevard vreest dat Leontine Borsato uit de publiciteit verdwijnt. Zou u dat jammer vinden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen