Waylon niet eerlijk over annuleren Eva Jinek? ‘Dit is échte reden!’

Er wordt getwijfeld aan de reden waarom Waylon zijn optreden in de talkshow van Eva Jinek heeft afgezegd. Meerdere bronnen, waaronder Patty Brard, denken dat Bibi Breijman erachter zit.

Eva Jinek, Waylon en Bibi Breijman © RTL, Instagram

Waylon heeft zijn grote sorry-interview bij Eva Jinek afgezegd. Opvallend is dat de redactie van Jinek stelt dat ‘beide partijen’ ervan afzien, dus ook de talkshow zelf. “Er is vanuit de (show)media – vooraf – zoveel inhoud aan dit gesprek gegeven, dat beide partijen daar nu van afzien”, luidt de verklaring van het programma.

‘Dit is écht raar!’

Luuk Ikink, presentator van RTL Boulevard, vindt dit echt heel apart. “Dus niet alleen Waylon, maar ook het programma Jinek heeft gezegd van: ‘Nou, laten we dit interview maar niet doen.’ Ik kan het gewoon… Dat is toch heel raar?”

Co-host Bridget Maasland: “Over Nick & Simon was toch veel meer gezegd destijds en die zagen we toch ook uiteindelijk aan tafel?”

Luuk: “Ja, sterker nog: over Waylon is helemaal niet zoveel gezegd. Er is alleen de verwachting uitgesproken dat het ook wel een klein beetje over zijn vreemdgaan zou gaan. En daarna weer door, want zo erg is het ook allemaal weer niet.”

Koudwatervrees

Hoe duidt tv-kenner Rob Goossens de afzegging? “Waylon heeft koudwatervrees gekregen, denk ik, want Jinek zelf heeft zo’n grote gast natuurlijk alleen maar nodig.”

Privé-baas Evert Santegoeds vindt de verklaring van Jinek ook vaag. Hij zegt in Shownieuws: “Ja, ik snap dat ook niet. Het is toch alleen maar heerlijk als er meer mensen kijken? Er is natuurlijk wat. Ik denk dat ze het niet eens geworden zijn over de teneur van het gesprek en het zou ook nog wel eens kunnen dat Bibi het helemaal niet wil.”

‘Het is Bibi!’

We zijn nu aanbeland bij Bibi Breijman, de vrouw die op een ongekend onsmakelijke wijze is bedrogen door Waylon, maar hem na één nachtje slapen weer vergaf. Zij zou de échte reden zijn dat Waylon niet meer komt. “Wij hebben een aantal mensen rondom Bibi gesproken en die geven aan dat zij het liever niet heeft”, aldus het juicekanaal Juice Channel.

Bibi wil het hele verhaal ‘laten voor wat het is’, aldus het juicekanaal. “En verder kijken naar de toekomst. Een interview over de periode van afgelopen zomer zou haar weer doen denken aan het verdriet dat er toen was en dat wil ze niet meer. Daarom gaan wij ervan uit dat Bibi het laatste woord heeft gehad in dit verhaal.”

Wat zegt Patty?

Patty Brard heeft dat gerucht ook gehoord. “Ja, dat gerucht gaat ook, dat Bibi er helemaal klaar mee is, één keer dat verhaal heeft gedaan op YouTube en niet alles nog een keer opgerakeld wil zien. Ik kan me dat voorstellen. Als je hem hebt vergeven, dan zit je daarna niet meer op nóg meer meningen te wachten”, zegt ze in Shownieuws.

Het is in elk geval een slim besluit van Waylon, aldus René van der Gijp in Vandaag Inside. “Daar moet je echt niet aan beginnen. Er is veel aan de hand in de wereld en als jij daar gaat zitten praten over dat je je pielemuis misschien een keer beter niet bij een ander erin had kunnen steken, dan wordt het heel gauw lachwekkend.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Bibi Breijman achter de annulering van Waylon zit?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen