Waylon twijfelt over sorry-interview bij Eva Jinek: ‘Het is onzeker’

Waylon twijfelt opeens over zijn grote sorry-interview bij Eva Jinek. Hij zou eigenlijk volgende week woensdag aan haar talkshowtafel verschijnen, maar dat staat ineens op losse schroeven.

Waylon © RTL

De 42-jarige Waylon heeft op een misselijke wijze zijn hoogzwangere vrouw bedrogen. Terwijl zij het thuis niet makkelijk had – haar zwangerschap was behoorlijk zwaar – stak hij hem buiten huis stiekem in een ander. Het heeft hem enorme imagoschade opgeleverd, vooral omdat hij eerder dit jaar nog zijn walging uitsprak over BN’ers die zich misdragen.

Waylons imagoschade

Het geluk voor Waylon is dat hij een ontzettend makkelijke dame thuis heeft zitten, die na één nachtje buiten slapen alweer de rode loper voor hem uitlegde. Het grote publiek is iets minder vergevingsgezind en wil wel weten wat Waylon te zeggen heeft over zijn wangedrag. En dat is natuurlijk logisch.

Aangezien BN’er-succes voor het grootste deel is gebaseerd op de gunfactor van het publiek, gaan privémisdragingen ook het grote publiek aan. Ténzij de sterren hun imagoschade voor lief nemen natuurlijk.

Groot sorry-interview

Het was de bedoeling dat Waylon volgende week woensdag een groot sorry-interview zou geven aan Eva Jinek. Dat is uitgelekt via Luuk Ikink. “We willen heel erg graag weten hoe hij er nu in staat”, aldus de Boulevard-presentator.

Dat zou nog wel eens een groot vraagteken kunnen blijven, want Shownieuws heeft nu te horen gekregen dat Waylon afziet van het interview. Zijn management laat desgevraagd weten dat het optreden ‘nog onzeker is’.

‘Ga nou niet’

René van der Gijp ontraadt Waylon om naar Jinek te gaan. “Die komt drie kwartier uitleggen waar hij dan z’n pielemuis in gestoken heeft. Dan denk ik bij dat soort mensen: joh, laat gaan!”

Privé-baas Evert Santegoeds moedigt zo’n interview wél aan. “Kijk, hij is natuurlijk rock and roll en zo’n ingewikkeld verhaal is het ook niet.”

‘Tuurlijk twijfelt hij’

Het juicekanaal Juice Channel kijkt er niet van op dat Waylon twijfelt. “Tuurlijk twijfelt meneer, dat interview kan zijn imago nog meer schade aanbrengen. Niemand zit namelijk te wachten op een jankende Waylon aan een talkshowtafel, dus wat ga je dan daar doen?”

“Overigens hebben we vernomen dat Bibi het ook niet zo’n goed idee vindt dat hij daar gaat zitten. Wij verwachten dus dat hij volgende week niet zal aanschuiven.”

Update 17.30 uur

Waylon heeft het interview afgezegd. De redactie van Jinek: “In goed overleg met het management van Waylon is besloten het optreden bij Jinek in de uitzending van 14 september niet door te laten gaan. Er is vanuit de (show)media – vooraf – zoveel inhoud aan dit gesprek gegeven, dat beide partijen daar nu van afzien.”

“Wij wensen hem uiteraard het allerbeste en hopen Waylon snel weer te zien aan tafel bij Eva.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat een sorry-interview goed is voor het imago van Waylon?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen