‘Simon Keizer ontwijkt kermis in Volendam, vlucht naar Ibiza’

Simon Keizer is door spionnen van de juicekanalen gespot in het vliegtuig naar Ibiza. Hij zou er met zijn gezin tussenuit knijpen om de Volendamse kermis te ontwijken. “Daar lopen al zijn scharrels.”

Simon Keizer © RTL

Volendam staat vanaf vandaag een aantal dagen vol-le-dig op zijn kop vanwege de beruchte kermis die daar jaarlijks wordt georganiseerd. Normaal gesproken laten ook bekende Volendammers zich daar graag zien, maar Simon Keizer kiest er ditmaal voor om het dorp te ontvluchten. Samen met zijn gezin.

Scharrels bij botsauto’s

Een spion van Yvonne Coldeweijer heeft Simon en zijn gezin gespot in het vliegtuig, schrijft ze. “Een spion heeft Simon gespot in het vliegtuig naar Ibiza met zijn vrouw Annemarie en de kids. Ze zijn eigenlijk nog maar net terug van vakantie… Een Volendamse spion denkt dat het kan ook zijn dat hij vlucht voor de Volendammer kermis.”

Annemarie zou er niet gerust op zijn als Simon het dorpsfeest bezoekt. “Voor Simon natuurlijk iets teveel risico om al zijn scharrels tegen te komen bij de botsauto’s.”

Wangedrag op kermis

Yvonne weet van een bron dat Simon normaal gesproken altijd wél naar de kermis gaat. “Haha normaal is ie wel op de kermis maar dan gedraagt ie zich zeker niet. 😂 Maar ja, nu teveel risico om gesnapt te worden.”

Simon heeft er dus even niet zo’n zin in, vertelt een andere bron. “Ja klopt, ze zijn echt op de vlucht vanwege de kermis. Ik werk met Volendammers en die zeggen dat heel het dorp het over ze heeft. Het schijnt heel heftig te zijn… En met de kermis komen ze natuurlijk het hele dorp tegen. Ouchhh.”

Huis op Ibiza

Wat gaat Simon op Ibiza doen? “Een spion weet mij te vertellen dat Simon een aantal maanden geleden een huis heeft gekocht op Ibiez. De kans is dus groot dat ze daarheen gaan.”

Misschien wel voor altijd, vult het juicekanaal Juice Channel aan. “Wij hebben zojuist onze Volendamse bronnen gesproken en die vertellen los van elkaar dat Simon van plan is om na het Nick & Simon-verhaal te gaan verhuizen met zijn gezin naar het eiland.”

Geruchten

Simon wordt al geruime tijd achtervolgd door roddels over wangedrag. Juice Channel beschuldigde hem medio juni voor het eerst van Waylon-achtige praktijken. “Hij heeft een minikantoortje, een mancave, waar hij maar al te graag dames over de vloer laat komen”, klonk het.

Simon werd anderhalve maand later, eind juli, wéér aangepakt door de juicekanalen. Die hadden nieuwe informatie waaruit zou blijken dat hij zijn vriendin Annemarie al járen zou bedriegen en dat hij bovendien heel erg slecht over haar zou praten. Het leidde tot woeste reacties op de Instagram-pagina van Simon. “Walgelijk persoon!”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen