Jeroen Pauw flink afgekraakt: ‘Hij levert een wanproduct af!’

Jeroen Pauw wordt flink afgekraakt als producent van de talkshow HLF8. Het is volgens Johan Derksen een gotspe dat hij zó’n slecht product aflevert. “Het is een tragisch dieptepunt.”

Jeroen Pauw en Leonie ter Braak © NPO, SBS

Hélène Hendriks kondigde een paar weken geleden aan dat ze een stevige brief had gestuurd aan Jeroen Pauw en dat het roer helemaal omgaat bij de noodlijdende talkshow HLF8. Het programma is nu echter een paar dagen bezig en ziet er nog precies hetzelfde uit als vorig seizoen. Het is echt heel slecht, vindt Johan Derksen.

Tragisch dieptepunt

Johan vertelt in Vandaag Inside dat hij niet onder de indruk is. Hij heeft de aflevering van gisteren bekeken en is in shock. “HLF8 was een tragisch dieptepunt.”

Collega René van der Gijp: “Dat was een treinongeluk!”

Johan: “De presentatrice, Leontien… Oh, Leonie, die zat er niet goed in. Heleen van Royen begon weer over haar eigen avonturen van haar vriend, een drummer, te praten waar geen hond in geïnteresseerd was. Het was verschrikkelijk.”

Ik Hou Van Holland

De onderwerpen zijn ook heel slecht, aldus Johan. “Het was één reclame voor Ik Hou Van Holland, een waanzinnig hopeloos programma. Al die cabaretiers die niet leuk zijn, zitten daar leuk te doen.”

Als voorbeeld noemt hij Leo Alkemade. “Hoe durft die man zich cabaretier te noemen?”

Johan vindt het niet gek dat HLF8 zo weinig kijkers trekt. “Nee, het is niet beter geworden. Het hobbelt maar door en dat zie je ook aan de kijkcijfers. Die hobbelen ook maar door.”

Wanproduct

Jeroen Pauw levert broddelwerk af, vindt Johan. “De productie is in handen van Jeroen Pauw en dat zijn allemaal mensen die pretenderen verstand van tv te hebben en ze leveren gewoon iedere dag een wanproduct.”

Tot slot: hoe vindt hij de uitzendingen met Hélène Hendriks als presentatrice? “Hélène doet het een stuk leuker, maar zij doet het ook met frisse tegenzin, want ze vindt het niet leuk om te doen.”

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen