Roxeanne Hazes afgekat door vijand: ‘Ze heeft mentale hulp nodig’

Roxeanne Hazes wordt flink afgekat door haar mediavijand Guido den Aantrekker. De Story-baas en boezemvriend van Rachel Hazes denkt dat Rox dringend mentale hulp nodig heeft.

Guido den Aantrekker en Roxeanne Hazes © SBS 6, NPO

Er is sprake van een serieus conflict tussen Roxeanne Hazes en Guido den Aantrekker, de boezemvriend van haar moeder Rachel. Het is volgens Roxeanne een schande dat zij in het blad van Guido, de Story, wordt neergezet als een soort pathologisch leugenaar. Ze heeft daarom een klacht ingediend bij de Raad van de Journalistiek.

Mentale hulp

Guido slaat nu keihard terug naar Roxeanne in een interview met de Nieuwe Revu. Ditmaal suggereert hij dat ze dringend mentale hulp nodig heeft. “Ze is nu 29 jaar en wilde alleen maar meedoen aan Beste Zangers als ze – als enige van alle artiesten – haar vriend mocht meenemen.”

Zorgwekkend, vindt hij dat. “Kijk dan eens naar je moeder en je broer die de laatste jaren wél mentale hulp hebben gezocht. Ik vind dat niet helemaal normaal. Iets meer daadkracht in je leven kan misschien geen kwaad. Moeder en broer hebben dat inmiddels bewezen.”

Leugenaar

Het lijkt erop dat Guido nog steeds van mening is dat Roxeanne liegt over de stelling dat ze in haar jeugd verwaarloosd is door Rachel. “Wat Roxeanne nu over haar moeder beweert: ik heb daar andere kanten van meegemaakt. Ik weet nog dat ze als tiener de liefste dingen over haar moeder zei.”

Hij vervolgt: “Als jong meisje – ze was 11 jaar toen haar vader overleed – heeft ze een enorme klap gekregen en ze beleeft die situatie met terugwerkende kracht wellicht alsnog anders. Ik vind alleen wel dat ze zichzelf wat meer moet oppakken in plaats van haar beklag te doen over een tijd die zo lang geleden is dat niemand het fijne daar meer van weet.”

Jaarinkomen

Aangezien Roxeanne niets meer te maken wil hebben met haar schandaalmoeder Rachel, heeft ze zich teruggetrokken uit de jaarlijkse Holland Zingt Hazes-concerten.

Guido vindt het ‘jammer’ voor de fans en vreest voor de gevolgen voor Roxeanne. “Best dapper, want ik heb het idee dat ze wat betreft haar jaarinkomen voor een heel groot deel afhankelijk is van dit concert.”

Instagram

Roxeanne schittert momenteel in de televisiehit Beste Zangers:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen