Roxeanne Hazes breekt definitief met schandaalmoeder: ‘Ik vertrek’

Roxeanne Hazes verbreekt definitief alle banden met haar schandaalmoeder Rachel Hazes. Ze bevestigt het gerucht dat ze opstapt bij de jaarlijkse concertserie Holland Zingt Hazes.

Roxeanne Hazes © NPO

De hoogopgelopen ruzie tussen Roxeanne Hazes en haar schandaalmoeder Rachel leidt nu tot het vertrek van de 29-jarige zangeres bij Holland Zingt Hazes. Ze heeft geen zin meer om avondenlang geconfronteerd te worden met Rachel en laat nu officieel via Instagram weten dat ze opstapt bij het populaire evenement.

Roxeanne bevestigt gerucht

Het is mooi geweest, aldus Roxeanne. “Lieve mensen, er gingen al wat geruchten rond, maar voordat ik deze beslissing definitief wilde maken, heb ik mezelf nog wat bedenktijd gegeven. Ik heb besloten dat ik volgend jaar niet meedoe aan Holland Zingt Hazes.”

Ze vervolgt: “Ik zong nog één keer per jaar mijn vaders liedjes. Dit was al tien jaar iets waar ik elke keer naar uitkeek, een bijzonder evenement om mijn vader te eren. Het publiek is fantastisch. Jullie zorgden ervoor dat het altijd een feestje was. Dank daarvoor.”

Nieuwe uitdagingen

Waarom ze opstapt is voor iedereen natuurlijk duidelijk. Zelf gooit ze het op nieuwe uitdagingen. “Voor nu ga ik me de aankomende tijd focussen op andere mooie dingen waar ik mee bezig ben. Heel veel plezier! En wie weet tot een andere keer.”

Een maand geleden maakte André bekend dat hij na een lange pauze weer terugkeert op het podium van Holland Zingt Hazes. Volgens Yvonne Coldeweijer is die bekendmaking naar voren geschoven om een eventuele instortende kaartverkoop vanwege Roxeanne’s vertrek te voorkomen.

Bescheiden

Yvonne Coldeweijer vindt dat Roxeanne haar vertrek heel erg netjes aankondigt. “Dat heeft ze nog bescheiden opgeschreven”, merkt ze op.

Daar is het juicekanaal Juice Channel het mee eens. “Roxeanne heeft zojuist dit statement geplaatst op haar Instagram. Ze blijft netjes; dat is het verschil tussen haar moeder en haar.”

De organisatie van Holland Zingt Hazes laat weten: “Wij vinden het uiteraard heel jammer dat Roxanne ervoor heeft gekozen de aankomende editie er niet bij te zijn. Wij respecteren haar besluit en hopen haar snel weer te mogen verwelkomen bij Holland Zingt Hazes.”

Statement

Het statement van Roxeanne:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Begrijpt u dat Roxeanne Hazes niets meer te maken wil hebben met haar schandaalfamilie?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen