René van der Gijp lacht Claudia de Breij keihard uit: ‘Zó slecht!’

René van der Gijp heeft Claudia de Breij gisterenavond hard uitgelachen in Vandaag Inside. Haar optreden bij Beste Zangers was volgens hem bar slecht. “Die zet je nog niet voor de HEMA neer!”

René van der Gijp en Claudia de Breij © SBS 6, NPO

Claudia de Breij zong afgelopen donderdag in de televisiehit Beste Zangers een eigen vertaling van het Simon & Garfunkel-liedje ‘Diamonds on the Soles of Her Shoes’, getiteld Jasje van Goud. Ze richtte dit liedje aan collega-zanger Jaap Reesema en het gaat over de tijd dat hij zich door overgewicht niet comfortabel voelde in zijn lichaam.

René valt Claudia aan

Het was echt níet om aan te horen, giert René van der Gijp in Vandaag Inside. “Ik heb zó gelachen. Die Claudia de Breij gaat een nummer zingen: ‘In een goud jasje’. Nou, als je dat nummer gaat zingen op zaterdagmiddag voor de HEMA, dan word je weggehaald. Dan zeggen ze: alsjeblieft, ga even door naar de Blokker, want hier hebben we geen zin in.”

Dat die Jaap om zo’n liedje gaat zitten grienen gaat er bij René niet in. “En die gozer gaat er gewoon om zitten huilen!”, lacht hij. “Ah, dat kon echt niet. Dat kon écht niet. Dat kon niet!”

Karakterloze mensen

René komt niet meer bij van de beelden van de zingende Claudia. “Jasje van goud! Hahahaha.”

Als Jaap op een gegeven moment huilend in beeld verschijnt, houdt René het helemaal niet meer. “Lalalala! Hahahaha! En hij zit tranen met tuiten te huilen!”

Collega Johan Derksen: “Het zijn allemaal karakterloze mensen die daar zitten. Het heet Beste Zangers en het zijn allemaal middelmatige vocalisten. Claudia de Breij is toch geen zangeres, schei nou toch uit.”

Fragment

Het optreden van Claudia:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Het is evident dat het optreden van Claudia de Breij om te huilen is. Op welke manier?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen