Gordon stuurt RTL Boulevard weg: ‘Hij werd echt héél boos!’

Gordon heeft een cameraploeg van RTL Boulevard zwaar geïrriteerd weggestuurd bij de sluiting van zijn Blaricumse koffietentje Blushing. “Hij werd echt heel erg boos”, verklapt Rob Goossens.

Rob Goossens en Gordon © RTL

De 54-jarige Gordon heeft een heftige week achter de rug. Hij heeft gisteren de Blaricumse vestiging van zijn koffiezaakje Blushing gesloten, naar eigen zeggen omdat er niet genoeg personeel meer te vinden is. In aanloop naar die moeilijke dag heeft hij zijn Instagram-pagina volledig offline gehaald. Wat is er allemaal de hand?

Gordon stormt op BLVD af

RTL Boulevard probeerde het Gordon te vragen tijdens de laatste openingsdag van Blushing, maar dat nam hij het programma niet in dank af. “Het liep heel raar. Het begon eigenlijk allemaal heel gemoedelijk, dus toen onze mensen daar aankwamen werden ze gewoon gedag gezegd. Dat was allemaal prima”, zegt Rob Goossens.

Hij vervolgt: “Gordon zelf was niet in de zaak bezig, maar zat boven in een kantoortje of zoiets dergelijks. En hij komt op een gegeven moment naar beneden gestormd en vraagt dan onze collega’s om weg te gaan. Dat is een beetje gek, omdat ze helemaal geen rare dingen aan het doen waren. Er was eerder dus niks aan de hand.”

‘Hij werd heel erg boos’

Rob vindt het allemaal heel erg vreemd. “Vanaf daar ging het eigenlijk van kwaad tot erger. Toen onze verslaggever vroeg: ‘Gaat het wel goed met je, want je Instagram-pagina is ook offline nu?’, werd hij echt boos en kwam het hoge woord eruit. Gordon wil nooit meer interviews doen, hij is helemaal klaar met de media.”

Merkwaardig, vindt Rob dan. “Wij dachten: we komen voor het afscheid van zijn eerste koffiezaak, maar uiteindelijk werd het een soort van begrafenis van Gordon in de media.”

Stukgelopen relatie

Presentator Eddy Zoëy: “Zou er dan meer aan de hand zijn? Dit is niet hoe wij Gordon kennen. Sterker nog: de media, dat zocht hij graag op.”

Rob: “Ik moet wel zeggen: de relatie was de afgelopen tijd al niet heel erg super. Gordon voelde zich regelmatig onbegrepen en heeft de afgelopen tijd ook regelmatig geroepen dat hij wel heel negatief werd neergezet. Nu kan het ook meespelen dat uiteindelijk behalve Rik Felderhof geen van zijn bekende vrienden vandaag even is langsgekomen.”

Gek op aandacht

Het gedrag van Gordon kan Rob niet helemaal plaatsen. “Het kan dat dat een cocktail werd van dit, maar dat hij zó ferm de deur richting de media nu dichtgooit… Dat zou je bij iemand die het altijd fijn heeft gevonden om in de spotlights te staan niet verwachten.”

Over een jaar loopt het SBS 6-contract van Gordon af. En dan? “Als hij dus eigenlijk niet meer in de media wil zijn en geen interviews meer wil doen, dan lijkt het me voor de zenderbazen heel makkelijk. Dan moet je niet Gordon over een jaar een nieuw aanbod doen.”

Story-baas Guido den Aantrekker in Shownieuws: “Gordon was redelijk snel gevlogen voordat de laatste equipe alles opgeruimd had. Ik heb altijd zoiets van: als je de kapitein bent van een schip, dan zou ik het wel chic vinden als je gewoon als laatste het licht uitdoet. Dat is dus niet gebeurd. Hij was al weg.”

‘Niemand mist hem’

Columnist Jan Dijkgraaf heeft het idee dat werkelijk niemand Gordon mist:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Gordon wil nooit meer interviews geven. Jammer?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen