Gordon krijgt forse kritiek: ‘Sluiting Blushing is zijn eigen schuld’

Gordon is behoorlijk over zijn toeren nu hij de Blaricumse vestiging van zijn horecakindje Blushing moet sluiten. Volgens Privé-baas Evert Santegoeds is het zijn eigen schuld. “Hij onderschat het.”

Gordon © RTL Boulevard

Het is een droevige week voor Gordon: op zondag sluit hij de Blaricumse vestiging van zijn horecazaak Blushing, officieel omdat hij last zou hebben van een personeelstekort. Volgens Privé-hoofdredacteur Evert Santegoeds moet zijn SBS 6-collega echter de hand in eigen boezem steken. Eigen schuld, dikke bult, vindt hij.

‘Gordon heeft zich vergist’

Evert stelt dat Gordon het runnen van een horecazaak onderschat. “Het helpt niet als je zelf het grootste deel van je tijd in Dubai zit en niet gewoon bovenop je zaak, waar genoeg te doen is. Meer BN’ers hebben zich vergist in een horecazaak: René Froger, Lee Towers. Daar moet je gewoon altijd mee bezig zijn”, legt hij uit in de podcast Strikt Privé.

Gordon neemt het volgens de bladenmaker niet serieus. “Als jij denkt dat vanuit Dubai te kunnen aansturen en het hier over te laten aan een paar mensen, dan heb je als gevolg dat als ik een keer op het terras ga zitten in Amsterdam, dat ik er tien minuten zit te wachten voordat er überhaupt iemand ‘hallo’ zegt.”

Eigen schuld

Dat is in Blaricum ook een beetje het geval, meent Evert. “Daar kun je niet heel veel andere mensen de schuld van geven dan jezelf volgens mij. Ik denk dat het veel leuker is om voor Gordon te werken als Gordon er ook af en toe is en dat het heel erg gescheeld had als hij er geweest was.”

Gordon is echter continu in Dubai. “We hebben allemaal gezien dat hij liever in Dubai zit dan hier en dat is zijn goed recht, maar dat er dan dingen door je poten glijden, daar kan ik me wel iets bij voorstellen.”

Lege Instagram-pagina

Plotseling heeft Gordon zijn hele Instagram-pagina leeggehaald. “Ik had eigenlijk verwacht dat hij dat zou doen toen hij naar Dubai vertrok, maar hij zat meer te instagrammen dan ooit. Als hij dat nu ook nog eens uit de lucht haalt, dan denk ik: hij is wel héél erg gefrustreerd op dit moment en dat is jammer.”

Toch snapt Evert die frustratie wel. “Zijn tv-carrière zit ook redelijk in het slop. Ik heb niet het idee dat er nog heel veel nieuwe programma’s voor hem in de koker zitten en dan valt het allemaal een beetje tegen. Er is voor Gordon weinig reden tot vreugde op dit moment.”

Schreeuw om aandacht

Hoe duidt Everts collega Jordi Versteegden die lege Instagram-pagina? “Ik zie het toch als een schreeuw om aandacht. Zijn manager wil ook niet reageren. Sterker nog: ik vroeg of we zondag welkom waren op de laatste dag van Blushing in Blaricum, maar daar wil hij ook geen pers voor hebben.”

Evert: “Ik geloof dat Gordon een beetje boos is op alles en iedereen op het moment.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Evert Santegoeds stelt dat Gordons tv-carrière in het slop zit. Denkt u dat ook?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen