‘Winston Gerschtanowitz verstoort wilde vrijpartij in Miljoenenjacht’

Winston Gerschtanowitz nam gisteren met rode oortjes plaats op de bank bij de thuiswinnaars van Miljoenenjacht. “Ze lagen vroeg op bed. Dat kan twee dingen betekenen…”

Winston Gerschtanowitz © SBS 6

Linda de Mol reikte gisteren een bedrag van maar liefst 147 duizend euro uit aan de kandidaat die naast haar stond in de studio van de SBS 6-hit Miljoenenjacht. Direct daarna mocht collega Winston Gerschtanowitz live op pad om hetzelfde bedrag uit te reiken aan een thuiswinnaar in het land, maar dat verliep ditmaal niet bepaald vlekkeloos.

Pikkedonker

Winston wordt behoorlijk zenuwachtig als hij aanbelt bij een volledig donkere woning. “Ik besef me in een keer terwijl ik hier aan sta te bellen dat het ook gewoon een keer kan gebeuren dat iemand niet thuis is. Dat zou natuurlijk niet een heel leuke verrassing zijn. Het is pikkedonker. Dat betekent dan dat ik al die minuten lekker vol kan lopen praten.”

Dat doet de presentator vervolgens heel vakkundig. “Nou, ik sta hier in elk geval met een heel mooi koffer. Ik zie wel de auto staan. Zal ik gewoon nog een keer aanbellen?”

‘Dit overvalt mij’

Winston staat minutenlang voor een dichte deur te dralen. “Ik moet toch even gaan kijken jongens. Dit is toch niet de bedoeling. Het overvalt mij gewoon dat ik gewoon bij een huis sta waar helemaal… Goedenavond!!! Nee, ze zijn gewoon niet thuis. Het zal me toch gebeuren, zeg, dat we na al die jaren gewoon voor een dichte deur staan.”

Wat gebeurt er eigenlijk in zo’n geval? “Als je niet thuis bent en u wint een prijs, dan wordt het geld gewoon altijd automatisch op uw rekening overgemaakt.”

Vroeg op bed

Dan hangt er opeens een man met een enorme baard uit het dakraam. “Goedenavond. Ik kom even naar beneden. We waren iets te vroeg naar bed, denk ik.”

Winston denkt dat de meneer in kwestie met heel andere dingen bezig was in bed. “Vroeg op bed… Ja, dat kan natuurlijk twee dingen betekenen… Dat laten we maar even in het midden. Ik moet nu op gaan schieten. Ik pak mijn pen er vast bij.”

Het duurt even voordat de bebaarde man is aangekleed. “Wat trek je dan aan zo snel, hè? Als je weet dat er live in de tuin een televisieploeg staat en je ligt al in bed.”

Zwetend op bed

Als de meneer opendoet blijkt dat hij vermoedelijk niet heeft liggen slapen in bed. Hij is namelijk enórm bezweet. “Aan het zweet op zijn voorhoofd te zien lag die in ieder geval niet te slapen”, twittert kijker Osso.

Thijs: “De zweetdruppels staan nog op zijn hoofd, het confetti blijft er zelfs aan plakken 😂.”

Nouchke: “Hij heeft zich goed in liggen spannen, zweet er nog van!”

Victor: “Lig je rustig de macarena te doen met z’n tweeën staat Winston op je bel te rammen 😂”

En Fort: “Lekker zweetkoppie, die lagen lekker te krikken.”

‘Alleen in bed?’

Winston eenmaal op de bank: “Lag je alleen in bed?”

De meneer: “Nee, ik heb een partner, dus we liggen samen te bed. De kinderen ook. Ik kan ze erbij halen als je wil.”

Dan komt plotseling zijn vriendin aansnellen. Zij is erg blij om Winston met zijn gouden koffer te zien. “Nou, daar wil ik mijn bed wel voor uitkomen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zou u Winston Gerschtanowitz voor de deur laten staan als hij een prijs komt brengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen