Hugo Kennis vraagt genade Yvonne Coldeweijer: ‘Hij bekt iedereen’

Yvonne Coldeweijer komt in het Amsterdamse uitgaansleven regelmatig Hugo Kennis tegen. De televisiekok vraagt haar dan om genade. “Hij staat echt altijd met alles en iedereen te bekken.”

Yvonne Coldeweijer en Hugo Kennis © YouTube, Nick van Ormondt

Het is geen geheim dat Hugo Kennis een van de ordinairste BN’ers van het land is. De televisiekok raakt er in zijn podcast niet over uitgepraat hoe bedreven hij is in het opentrekken van zijn gulp. De teller van mannen waarmee hij het bed heeft gedeeld stond vorig jaar zomer al op ‘400 plus‘. “Nou, stoer hoor, en hoeveel soa’s?”, luidde de kritiek.

Hugo vraagt genade

Juicekoningin Yvonne Coldeweijer komt Hugo regelmatig tegen in het uitgaansleven, vertelt ze in haar podcast De Juice Show. “Ik heb het niet zo op die Hugo. Ik kom hem altijd tegen in de stad en dan stuurt hij altijd iemand op me af die zegt: ‘Wil je alsjeblieft mij vanavond niet filmen of posten?’”

Een merkwaardig verzoek voor iemand die zich nauwelijks een BN’er mag noemen, vindt Yvonne. “Hij neemt zich heel serieus, haha! We moeten altijd een beetje lachen, want we zeggen altijd tegen elkaar: ‘Alsof we met hém bezig waren vanavond.’”

Bekken met iedereen

Hugo gedraagt zich heel ordinair in het uitgaansleven, aldus Yvonne. “Zodra ik dan heb gezegd: ‘Nee, is prima’, dan staat die Hugo dus altijd te bekken op de bar, tegen de bar, onder de bar. Met iedereen staat hij te tongen. Ja, fine, ik laat het allemaal gaan. Maar goed, ik heb het niet zo op die gozer.”

Tot de zomer van vorig jaar had Hugo een relatie met de personal trainer van Albert Verlinde. Deze gymgozer is volgens Yvonne vreemdgegaan met het vriendje van de nieuwe hoofdpersoon van de Videoland-hit Prince Charming.

Alle details daarover deelt Yvonne in haar podcast op Podimo.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het privéleven van Hugo Kennis überhaupt interessant?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen