Ferry Doedens hekelt roddel over zijn kin: ‘Gaat echt veel te ver’

Ferry Doedens ontkent de suggestie van Guido den Aantrekker dat er een implantaat in zijn kin zou zitten. Er is volgens de gevallen soapacteur helemaal niets van waar. “Dit gaat te ver.”

Ferry Doedens © HLF8

De kin van Ferry Doedens is vrij fors en steekt een beetje uit. Daarom denkt Story-baas Guido den Aantrekker dat er een implantaat in zit. “Had hij altijd al zo’n forse kin of niet? Je hoort het vaker dat mensen kinimplantaten hebben. Dat viel me ineens op. Ik vind het best wel vrij fors”, aldus de hoofdredacteur.

‘Hè, wat is dit nou?’

Ferry begrijpt er he-le-maal niets van dat dit over hem gezegd wordt, reageert hij in de talkshow HLF8. “Soms zit ik wel eens thuis en dan hoor ik mijn eigen naam op de achtergrond en dan denk ik: hè, wat is er nu weer over me gezegd of geschreven?”

Presentatrice Hélène Hendriks vraagt hem vervolgens om een concreet voorbeeld te noemen. “Geef eens een concreet voorbeeld waarvan je denkt: dat is me zó bijgebleven en dat sloeg zó nergens op.”

Ferry’s kinimplantaten

Dan haalt Ferry de roddel over zijn kin aan. “Ik las laatst ergens dat ik kinimplantaten zou hebben gezet. Dat las ik ergens. Ik heb het naar een paar vrienden van me gestuurd en ik kreeg het ook door van een vriendin. Ik dacht echt: dat gaat echt veel te ver. Als er geen nieuws is, dan maken ze wel nieuws van iets.”

Hélène: “Je hebt wel een mooie kin, eerlijk gezegd.”

Ferry: “Dankjewel, laten we het niet te lang over mijn kin gaan hebben.”

Wallen en botox

Wél heeft Ferry zich laten behandelen aan zijn enorme wallen en de rimpels in zijn voorhoofd. “Ik had heel erg last van mijn wallen. Dat had ik heel erg vroeger en daar heb ik fillers in laten zetten.”

En zijn voorhoofd? “Daar heb ik een paar prikjes in laten doen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Ferry Doedens komt met een eigen theatershow. Interessant?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen