Jan Versteegh wéér gepasseerd door SBS 6: ‘Dit is heel erg pijnlijk’

De zendertop van SBS 6 heeft kennelijk weinig vertrouwen in Jan Versteegh als presentator van groot amusement, zegt voormalig zenderbaas Tina Nijkamp. “Hij wordt nu wéér gepasseerd.”

Jan Versteegh, Edsilia Rombley en Wendy van Dijk © William Rutten

Wendy van Dijk krijgt wéér een datingprogramma op SBS 6. Na het geflopte Cupido Ofzo met co-host Leonie ter Braak en het eveneen slecht bekeken Flirty Dancing met Juvat Westendorp, komt ze nu met Liedje Op Het Eerste Gezicht. Dit programma draait om vrijgezellen die op hun eerste date een duet zingen. Ze zien elkaar pas halverwege het optreden.

Klap in Jans gezicht

Opvallend is dat Wendy dit nieuwe programma gaat presenteren met Edsilia Rombley, terwijl zij helemaal geen vast gezicht van SBS 6 is. Het moet voor Jan Versteegh aanvoelen als een klap in zijn gezicht, zegt Tina Nijkamp. Zij kan het weten, want zij is jarenlang de zenderbaas van SBS 6 geweest.

Jan presenteerde in 2021 nog wel met Wendy de dramatische Dansmarathon, maar voor deze nieuwe klus wordt hij dus voorbijgelopen. “Jan Versteegh is opnieuw gepasseerd voor het presenteren van een nieuwe groots opgezette prime-time-entertainmentshow op SBS 6”, zegt Tina in haar Insta-stories.

‘Dit is pijnlijk’

Het zijn nu continu de collega’s van Jan die in de prijzen vallen, aldus Tina. “Na Britt Dekker (Ministars) wordt nu Edsilia Rombley presentatiepartner van Wendy van Dijk. Pijnlijk voor Jan Versteegh, wiens contract onlangs nog wel werd verlengd. Toch is nu gekozen voor opnieuw een freelancer, Edsilia.”

Tina: “Opvallend, want extra kosten dus voor SBS 6 en Jan blijft voorlopig alleen Lingo presenteren. Au. Hopelijk voor Jan komt er snel een nieuwe kans.”

Jan reageert

Na de bezorgde post van Tina laat Jan opeens het volgende weten op Instagram:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen