Andy & Melisa keren zich in groot tv-interview tegen herhaalprik

Andy van der Meijde en zijn geliefde Melisa Schaufeli hebben zich gisterenavond in een groot interview met RTL Boulevard tegen de herhaalprik gekeerd. Ze willen geen vaccin tegen corona meer.

Melisa Schaufeli en Andy van der Meijde © RTL

De mening van Andy van der Meijde en Melisa Schaufeli over het coronavaccin was gisteren een serieus onderwerp in RTL Boulevard. De realitysterren van SBS 6 mochten vertellen waarom ze geen herhaalprik willen nemen. Waarom hun mening over vaccinaties belangrijk is, werd tijdens het enkele minuten durende item niet duidelijk.

Wat vinden Andy & Melisa?

Presentator Eddy Zoëy kondigde het allemaal bloedserieus aan: “Om een zoveelste lockdown en ernstig zieke patiënten te voorkomen is er deze week een nieuwe vaccinatieronde van start gegaan. Hoewel veel mensen bereid zijn om zichzelf en anderen te beschermen, zijn Andy en Melisa er behoorlijk klaar mee.”

Waarom Melisa geen prik meer wil? “Zou iedereen niet al een keertje goede immuniteit hebben opgebouwd? Het kan toch nooit meer zo heftig zijn als dat het was?”

Verschillende corona’s

Andy vervolgens: “Ja, maar je krijgt elke keer verschillende corona’s hè? Dat is het dus. Dat is het klote. Ze verzinnen elke keer weer iets nieuws.”

Melisa: “Nee, nee. Ik neem het niet. Ik heb het acht keer gehad, dus waarom zou ik het nog nemen? Ik heb genoeg natuurlijke immuniteit. Ik hoef mezelf niet te beschermen, ik weet wat het is en voor anderen hoeft het ook niet, want je krijgt het net zo hard of je nou wel een prik hebt of niet. Waarom zou ik het nog nemen?”

‘Andy is immuun’

Andy heeft sowieso geen vaccin nodig, weet Melisa. “Hij heeft het echt nog nooit gehad, dus hij is echt zo iemand die er immuun voor is. Waarom zou hij het nemen? Ik lig naast hem te hoesten, hij drinkt uit m’n glas en hij krijgt het niet.”

Mocht corona toch weer in alle ernst uitbreken, dan heeft Melisa geen moeite met een eventuele nieuwe lockdown. “Ik maak me er geen zorgen over hoor. De vorige corona vond ik ook best wel fijn. Ik hoefde toen ook niet te werken.”

Fragment

Het item in RTL Boulevard:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u de mening van Andy en Melisa over het coronavaccin interessant?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen