Anouk steunt Ellen ten Damme: ‘Ali B is een f*cking pannenkoek’

Anouk vindt het heel goed dat Ellen ten Damme over haar afschuwelijke ervaring met Ali B praat. Ze is helemaal klaar met haar vroegere Voice-maatje. “Ja, man. Dan denk ik: f*cking pannenkoek.”

Anouk, Ellen ten Damme en Ali B © RTL, AvroTros

Ellen ten Damme heeft haar ervaring van seksueel grensoverschrijdend gedrag door Ali B gemeld bij de politie om zijn andere slachtoffers te helpen. Hoe kijkt Anouk, zijn vroegere Voice-maatje, daarnaar? “Jeetje miena. Ja, man. Dan denk ik: f*cking pannenkoek. Dat is klote gewoon”, aldus de zangeres aan tafel bij Eva Jinek.

‘Therapie nodig’

Het is ongelooflijk hoe erg Ali en de andere mannen van The Voice zijn ontspoord, vindt Anouk. “Al die mannen waar het om gaat eigenlijk, die mocht ik graag. Dus het is gewoon klote. Ik vind het moeilijk. Ik vind het heel goed van Ellen dat ze het doet. Maar ja, ik heb zoiets van: hij heeft therapie nodig man.”

Komt het wangedrag van Ali vanuit het niets? “Ja, natuurlijk. Dat hij vreemdging verbaasde me niet zo. Dat verbaast me niet zo van andere mensen ook. Maar goed, dat is iets wat je thuis moet oplossen vind ik, met je gezin en je vrouw. Maar dit… Het kan niet.”

Boot met ho’s

Het is voor Anouk onbegrijpelijk dat types als Ali dit soort fratsen uithalen. “Ik begrijp het gewoon niet. Ik vind het zo moeilijk. Ik heb zoiets van: Jezus, die gasten hebben zóveel geld. Ze hebben allemaal geld. Dan denk ik: waarom daar?! Waarom ga je niet gewoon… Ze gaan toch ook elke keer naar Dubai?”

Ze vult aan: “Waarom ga je niet één keer per maand daarnaartoe, huur een boot met tien sekswerkers, laat je helemaal leegzuigen. Waarom moet het daar? I don’t get it. Met al het geld van de wereld dat je hebt.”

Gesproken met Ali

Anouk heeft slechts één keer gesproken met Ali sinds de Voice-rel barstte. “Gelijk daarna. Zij wilden mij niet vertellen om wie het ging. Wij kregen een uurtje van tevoren te horen dat The Voice zou stoppen en ik vroeg om wie het gaat. ‘Ja, dat kunnen we niet zeggen.’ Ik dacht: Jezus, waar gaat dit over? Dus ik ben zelf mensen gaan bellen. Toen kwam ik er zelf wel achter.”

Wat voor gesprek was dat? “Jeroen heeft eigenlijk gelijk gewoon gezegd: ‘Ja, ik ben de lul. Ik heb het gedaan. Voor mij is het klaar.’ Ali heb ik gesproken en die deed nog een beetje laconiek en die wist ook niet meer echt te herinneren waar het om ging en het was wel heel lang geleden.”

‘Dit is niet oké’

Het gesprek met Ali voelde volgens Anouk echt heel erg raar aan. “Het was een beetje… Ik kon er geen touw aan vastknopen, maar ik voelde gelijk al aan het gesprek: oh, dit is helemaal niet oké.”

Daarna heeft ze hem nooit meer gesproken? “Nee, nee.”

Fragment

Anouk bij Jinek:

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen