Rachel Hazes niet in contact met hazoloog Yvonne Coldeweijer

Rachel Hazes heeft Story-baas Guido den Aantrekker op speed dial staan, maar Yvonne Coldeweijer negeert ze volkomen. De twee vrouwen hebben geen enkele vorm van contact met elkaar.

Rachel Hazes en Yvonne Coldeweijer © RTL, YouTube

Het wordt een buitengewoon druk seizoen voor Yvonne Coldeweijer. De juicekoningin mag wel een aantal spionnen in vaste dienst gaan nemen nu André Hazes jr. weer terugkeert in de media. Ze verheugt zich naar eigen zeggen nu al op de ‘gestoorde wijven’ die hij allemaal gaat daten, en dan vooral op de juice die daar allemaal uit voortkomt.

André’s snuifhobby

André heeft na een jaar eindelijk bevestigd wat Yvonne al die tijd al zei, en waardoor ze werd verketterd door de showmedia: de volkszanger was aan van alles en nog wat verslaafd. Het zou dan gaan om drank, cocaïne en anabolen. “GHB ook een beetje”, verklapt de hazoloog in haar podcast De Juice Show.

Yvonne vindt het geestig dat ze na een jaar alsnog haar gelijk haalt over André’s snuifhobby. “Dat is een beetje mijn doorbraak geweest, want ik zei: ‘Jongens, maar het is wél zo.’ Ze maakten me af, ze hebben me verketterd. Ze hebben gezegd: ‘Vreselijk mens, die Yvonne Coldeweijer die zegt dat hij in een afkickkliniek zit! Dat kun je niet maken!’”

Schuim op de mond

Het is ongelooflijk hoe de Hazesjes zo makkelijk draaien, vindt Yvonne. “Rachel stond met schuim op haar mond voor de camera: ‘Hij zit niet in een afkickkliniek! Hij zit in de mediakliniek!’ Hahaha. Omdat hij moest bijkomen van een burn-out en ‘de media is hem te veel geworden’. Hij heeft altijd zelf de media opgezocht, dat is natuurlijk bullsh*t.”

André is door zijn ex-vriendin Sarah van Soelen over de rand geduwd, weet Yvonne. Zij was volgens Yvonne ‘megacokeverslaafd’ en dat ‘versterkt elkaar’. Uiteindelijk wist Yvonne exclusief te melden dat ze gingen afkicken. “Ik zei: ‘Jongens, ik weet dat jullie mij niet geloven, maar hij zat in een kliniek en hij komt nu terug.’”

Heel Schiphol vol

Het was de dag dat Yvonne er met één simpele story op Instagram voor zorgde dat heel Schiphol vol stond met cameraploegen en verslaggevers van de voltallige vaderlandse pers. “Hij kwam aan en dat was voor mij van: oké, dus al die tijd hebben jullie mij zwartgemaakt… Op tv, in de krant en op social media.”

Ze vervolgt: “Ik was echt dat walgelijke wijf dat dat zei. Maar toen ik zei: ‘Hij komt zo en zo laat aan’, toen stond heel de vaderlandse pers op Schiphol. Toen voelde ik me eindelijk serieus genomen. Ze geloofden me dus wél.”

Geen contact

André en Rachel hebben op of na die dag nooit contact gezocht met Yvonne. Haar co-host Mark Koster: “Heb je daarna nog contact met hem gehad of met de Hazes-familie? Dat ze zeiden: ‘Je was wel goed ingevoerd’?”

Yvonne lachend: “Nee joh! Pfff. Haha. Jij spoort ook niet dat je dat denkt. Hè hè!”

Mark: “Misschien denken ze dan: misschien kunnen we haar in ons kamp trekken.”

Yvonne: “Nee joh. Ze zijn alleen maar met zichzelf bezig.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Gelooft u de Hazesjes ooit nog na het gelieg en gedraai over André's verslaving?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen