Peter Gillis wil Televizier-Ring winnen: ‘Diskwalificatie op komst?’

Peter Gillis doet ondanks alle controverse rondom zijn persoon een serieuze poging om de Gouden Televizier-Ring te winnen. “Het programma zal toch wel gediskwalificeerd worden?”

Peter Gillis en Nicol Kremers © Friso Keuris

Het is volgens veel mensen een gotspe dat John de Mol hem überhaupt nog op de buis houdt nu hij wordt verdacht van het mishandelen van zijn vriendin: Peter Gillis. Het OM vindt de bewijsstukken die er tegen hem liggen dermate overtuigend dat hij zelfs zónder aangifte van Nicol Kremers voor de rechter moet verschijnen.

Peter wil de ring

Peter heeft kennelijk niet alleen een bord voor zijn kop, maar een heel servies, want hij is nu een actie begonnen om de Gouden Televizier-Ring te winnen met zijn programma op SBS 6. Hij heeft vanochtend een bericht op Instagram geplaatst waarin hij de mensen oproept om te gaan stemmen op Massa is Kassa.

Het is een serieuze poging van Peter. “Hatseflats!! Stem Familie Gillis: Massa is Kassa in de strijd om de Gouden Televizier-Ring. Dankzij jullie support zijn we terecht gekomen in deze felbegeerde nominatieronde… De drie programma’s met de meeste stemmen verschijnen op het Gouden Televizier-Ring Gala! 🤩 Op naar de ring.”

Diskwalificatie?

Rob Goossens, de tv-kenner van RTL Boulevard, vindt het ongelooflijk beschamend. “Peter Gillis ronselt nu op sociale media stemmen voor Massa Is Kassa voor de Televizier-Ring. Maar het programma zal toch wel gediskwalificeerd worden als Peter veroordeeld wordt?”, twittert hij.

Hij vervolgt: “Als zelfs de reviewvideo’s van Jan Roos al niet door de keuringscommissie komen…”

Weinig steun

Peter krijgt ook op zijn eigen Instagram-pagina weinig steun. “Serieus?!”, vraagt Pascal zich af. En Emmy: “Nee, sorry, maar Lil Kleine moest door zijn acties door het stof, dus ik ga er echt niet in mee dat jij nu genomineerd bent voor een Televizier-Ring. Ik vind het werkelijk beschamend.”

En Monique zegt: “Als het nou om een prijs voor de grootste leugenaar ging, ja dan had ik zeker op jou gestemd. 😂”

Instagram

De oproep van Peter:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Peter Gillis kans maakt op de Gouden Televizier-Ring?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen