‘Monique Westenberg teleurgesteld in liegende André Hazes jr.’

Monique Westenberg zou er flink pissig over zijn dat knipperlichtverloofde André Hazes jr. de kant van zijn moeder Rachel kiest in haar ruzie met dochter Roxeanne. “Hij weet wat er gebeurd is!”

Monique Westenberg, Roxeanne en André Hazes jr. © Instagram, RTL

De bizar harde aanval van Rachel Hazes op haar bloedeigen dochter Roxeanne zet flink wat relaties binnen en rondom de familie onder druk. André junior heeft namelijk partij gekozen voor zijn moeder en dat zet volgens weekblad Privé weer kwaad bloed bij zijn knipperlichtverloofde Monique Westenberg, omdat zij bevriend is met Roxeanne.

André en Monique

Edwin Bredius, de Privé-journalist die het lukte om André en Monique op te sporen in Florida, heeft met een goed ingevoerde bron gesproken en die stelt dat het hommeles is. “Het brengt spanning tussen André en Monique. Monique is goed bevriend geraakt met Roxanne ze gaan geregeld op stap met de neefjes Fender en André.”

Ze is flink over de zeik, weet deze bron. “Monique heeft er moeite mee dat André zijn zus openlijk laat vallen. Zij heeft uit eerste hand gehoord wat er vroeger is gebeurd. Ze begrijpt dan ook niet waarom André de kant van zijn moeder kiest.”

Liegende André

Het is een flinke hobbel op de weg in het verzoeningsproces van André en Monique, zegt de ingewijde. “De ruzie in de familie komt midden in het verzoeningsproces tussen André en Monique. Niet voor de eerste keer. AI eerder wist Rachel onrust te stoken tussen haar zoon en schoondochter.”

Roxeanne zelf is vanzelfsprekend ook teleurgesteld in haar familie. Het zou haar vooral steken dat André ervoor kiest om glashard te liegen naar de buitenwereld toe. “Voor Roxanne is het een dolkstoot in haar rug dat André naar buiten toe zo reageert. Hij wéét wat er in het verleden is gebeurd.”

Bom gebarsten

De relatie tussen André en Roxeanne is nu ook weer naar zijn mallemoer. “De afgelopen twee jaar ging het juist weer zo goed tussen André en zijn zus. Ze zagen elkaar geregeld en stuurden over en weer berichten. Ook tijdens de periode dat het niet goed met André ging.”

Er is een flinke bom gebarsten. “Dit is Roxeannes verhaal over hoe ze haar jeugd heeft ervaren. Daar kan niemand een oordeel over geven, ook geen familie.”

Update 11.45 uur

Monique heeft vanochtend een post geplaatst over kleine Dré. Het valt Yvonne Coldeweijer op dat ze het opeens niet meer heeft over ‘onze jongen’, maar over ‘mijn jongen’:

Instagram

Monique en Roxeanne samen op pad:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen