Marc-Marie Huijbregts kritisch over Anouk: ‘Ik zou dat nóóit doen!’

Marc-Marie Huijbregts heeft gemengde gevoelens bij het huwelijk van Anouk. Hij vindt dat ze de aandacht wel héél erg naar zichzelf heeft toegetrokken. “Ik zou nooit tijdens een voorstelling trouwen.”

Marc-Marie Huijbregts en Anouk © RTL, Instagram

Het was vorige maand een opvallende gebeurtenis: Anouk trad tijdens haar concert op het Malieveld in het huwelijk met haar geliefde Dominique Schemmekes. Er waren maar liefst 40 duizend mensen aanwezig, dus het was niet bepaald intiem. Critici als Sandra Schuurhof vinden dat ze haar huwelijk privé had moeten houden.

Marc-Marie kritisch

Marc-Marie Huijbregts heeft ook gemengde gevoelens bij die bruiloft. “Het enige wat ik er een beetje… Nou, niet raar aan vind, maar wat altijd bij bekende Nederlanders is, is dat als je trouwt of als je iets doet met je partner, dat je altijd denkt: het moet niet om míj gaan, het moet niet te veel om míj gaan.”

Hij vervolgt in zijn podcast Marc-Marie & Aaf Vinden Iets: “En als je trouwt tijdens een concert van jou, dan maak je het zo een heel klein beetje om jou.”

‘Ik zou het nooit doen’

Co-host Aaf Brandt Corstius: “Ja, je bedoelt dat het dan meer om haar gaat dan om hem.”

Marc-Marie: “Ja, en ik realiseer me altijd dat als wij (zijn partner en hij, red.) ergens komen, mensen mij aankijken en tegen mij beginnen te praten. Dat vind ik altijd superirritant. Ik vind altijd als wij buiten mijn werk dingen doen, dan wil ik gewoon dat wij… Ik zou nooit tijdens een voorstelling ofzo gaan trouwen. Dat vond ik er wel bijzonder aan, omdat zij daar volgens mij ook heel erg van bewust is.”

Onbegrijpelijk

Aaf: “Ik begreep ook niet waarom ze het deden eigenlijk.”

Marc-Marie: “Nee, maar goed, zij vonden het allebei hartstikke leuk en ik vind hen een heel lief stel namelijk.”

Aaf: “Ik begreep het ook niet, want dan denk je: dan heb je al die mensen, die wil je toch helemaal niet? Het zijn wel je fans, maar het zijn ook mensen die als een soort dagje uit naar jouw huwelijk komen kijken. Dat lijkt mij ongemakkelijk. Maar goed, daar hadden ze blijkbaar geen last van.”

Fragment

De huwelijksceremonie van Anouk en Dominique:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Anouk haar huwelijk privé had moeten houden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen