André van Duin blijft Beste Zangers weigeren: ‘Past niet bij me’

André van Duin wil nog steeds niet meedoen aan de muzikale televisiehit Beste Zangers. Hij wordt al sinds jaar en dag gevraagd voor het programma, maar de Omroep MAX-ster staat er niet voor open.

André van Duin © MAX, Roland J. Reinders

Beste Zangers is een succesvol muziekprogramma waarin bekende artiesten liedjes zingen voor elkaar. Sommige van die liedjes worden regelrechte hits. Het programma heeft dan ook menig carrière een flinke boost gegeven. Daar zit André van Duin echter niet op te wachten. De komediant blijft een deelname weigeren.

Te oud

Presentator Jan Smit verklapte vijf jaar geleden al eens dat André niet mee wilde doen: “Ik zou André van Duin heel graag nog op de bank willen hebben. Die zei: ‘Ja, Jan, ik ben daar te oud voor.’ Ik zei: ’Nee, André, helemaal niet.’ Juist die mensen met ervaring – nu met Anita Meyer en Dennie Christian – die moet je hebben.”

Inmiddels is André nog eens vijf jaar ouder, namelijk 75, maar blijkt zijn leeftijd toch niet de doorslaggevende reden zijn om de boot af te houden.

‘Past niet’

Jan verklapt in Veronica Superguide namelijk dat André het gewoonweg niet ziet zitten. “André van Duin vindt het programma niet bij hem passen. Jammer, ik zou het leuk vinden als hij meedeed. Al heb ik niks over de deelnemende artiesten te zeggen hoor, daar hebben we een redactie voor”, zegt hij.

Hij vervolgt: “Gelukkig maar, want zo blijft het voor mij ook verrassend. Als alleen maar artiesten zouden meedoen die in mijn playlist staan, zou het eentonig worden!”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen