Marco Borsato schrikt zich rot: eigen schoondochter te gast in RoddelPraat

Het kan niet anders dan dat het voor enige wrijving zorgt in de familie Borsato: Daisy Piras, de schoondochter van Marco Borsato, is deze week te gast in RoddelPraat. “Waarom doet ze dit?!”

Jan Roos, Daisy Piras en Dennis Schouten © YouTube

Marco Borsato zal aan weinig media zó’n grote hekel hebben als aan RoddelPraat. Dat programma berichtte vorig jaar immers als eerste over zijn vermeende grensoverschrijdende gedrag. De zanger moet dan ook behoorlijk verrast zijn dat Daisy Piras, zijn eigen schoondochter, deze week telefonisch te gast is in de showrubriek.

Daisy en Dennis

Presentator Dennis Schouten heeft sinds vorige week contact met Daisy, omdat zij flink is genaaid door een van haar vriendinnen. Die vriendin in kwestie heeft Dennis namelijk benaderd met gevoelige informatie over de Borsato’s, onder meer over een vermeende verslaving van Leontine Borsato, en dat heeft hij gebracht in de uitzending van vorige week.

Daisy heeft daarop en plein public haar woede geuit over deze vriendin. Achter de schermen belde ze haar vervolgens boos op en dat acht minuten durende gesprek heeft ze opgenomen en – om onduidelijke redenen – integraal doorgestuurd aan Dennis. Hij laat een fragment daarvan horen in de nieuwste aflevering van RoddelPraat.

Ze gaat daarin helemaal los: “Is het aan jou om mijn shit te lekken naar roddeldingen? Ben je daarom mijn vriendin?”

Leontine aan de coke?

Dennis belt Daisy vervolgens live in de studio op, zij neemt aan en ze is er bewust van dat ze in de uitzending zit. Hij vraagt eerst of ze nog contact heeft met de vriendin in kwestie. “Nou eh, ik heb haar eigenlijk niet meer gesproken. Dat is het enige gesprek dat we hebben gehad. Ik heb wel een kaartje gekregen van ‘sorry’, maar dat was het.”

Dan vraagt hij haar in het kader van hoor en wederhoor of de bewering klopt dat Leontine aan de cocaïne zit. “Nee, tuurlijk niet jongen”, zegt ze. En dan: “Het zijn haar zaken toch, als het zo zou zijn!”

Rottige familie

Is ze nog steeds zo gek op haar vriend Luca Borsato, ook nu zijn achternaam behoorlijk besmet is? “Het is nog steeds dezelfde leuke jongen hoor.”

Co-host Jan Roos: “Ja, alleen uit een beetje rottige familie.”

Daisy: “Nee, het zijn hele, hele lieve mensen.”

Dennis gemeen: “Ook voor kinderen!”

Aan het eind van het gesprek doet Daisy net alsof ze helemaal geen aandacht wil: “Oké mannen, succes met jullie show. Ik distantieer me voor de rest van alles.”

Dennis: “Ja, dat is wel handig nadat je vijf minuten met ons hebt gebeld. Hahaha! Doeg, groetjes aan je schoonvader!”

Onbegrijpelijk

Zelfs het presentatieduo van RoddelPraat kan niet geloven dat een lid van de Borsato-familie hen nog te woord wil staan. Jan: “Wat ik nou niet helemaal snap, hè, is waarom dat meisje dit doet.”

Dennis: “Zal Marco hier blij mee zijn?”

Jan: “Dat denk ik niet. En Luca ook niet. We hebben wel een hoogtepunt in de Nederlandse journalistiek bereikt. We hebben namelijk iemand van de familie Borsato aan het praten gekregen en het was niet heel heftig allemaal, maar we hadden het wel.”

In de studio

Daisy laat op Instagram weten dat ze zelfs overwoog om naar de studio van RoddelPraat te komen. “Ik was uitgenodigd om bij de opnames te zijn om mijn verhaal te doen en ik heb er oprecht over nagedacht”, zegt ze. “Ik kan zo slecht tegen onrecht dat ik het liefst erbij zou zitten om mijn bek open te trekken en mijn opnames af te spelen.”

Ze deed het toch maar niet. “Eerlijk is eerlijk: ze nodigen mij niet uit om mijn verhaal te doen, ze zouden alleen maar meer domme vragen over m’n schoonfamilie stellen en lopen kutten dus beter m’n aandacht aan andere dingen besteden.”

Luca reageert

Luca is ondanks Daisy’s flirt met RoddelPraat nog niet op haar uitgekeken. Hij plaatste na de publicatie van de nieuwste RoddelPraat de volgende Insta-post:

RoddelPraat

De nieuwe RoddelPraat:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen